TLAMA GAMES: Krysy z Wistaru jsou skladem

Autor: Mirda-ta | 15.3.2024 | 5

Na sklad TLAMA games přicupitaly minulý pátek, tedy 8. 3., Krysy z Wistaru. I přes možná trochu zavádějící vizuál jde o středně komplexní strategickou hru, kterou má na svědomí Danilo Sabia a Simone Luciani. Hra se vyznačuje zejména zajímavým prvkem objevování statku a prací se skrytými informacemi. Současně ke hře vycházejí v omezeném nákladu také dvě minirozšíření dalších karet cílů a dalších myších hostů.

Ve hře Krysy z Wistaru se stanete jednou ze čtyř krys, které zorganizovaly útěk z proslulého Institutu Wistar. Musíte vést svůj krysí klan a prokázat, že budete nejlepším vůdcem celé kolonie. Nejste obyčejné krysy, ale geneticky upravení a hyper-inteligentní jedinci. Díky svým talentům jste schopni úžasných věcí, ale váš cíl je prostý. Prozkoumat statek, najít spižírnu a v ní kýžený sýr. Z věcí, které lidé pohodili v lese, budete vytvářet úžasné nové projekty, budete rozšiřovat kolonii, hloubit nové komory a stavět nové postele pro členy kolonie. Na svých dobrodružstvích potkáte domorodé myši ze statku, ale také můžete navštívit alchymyšku, která vám poskytne další výhody.



V této strategické hře musíte pečlivě plánovat své akce, protože je vybíráte z disku, který se v každém kole otáčí a jeho akce se mění. Budete prozkoumávat statek a plnit úkoly v různých místnostech. Také můžete vylepšit svoji desku hráče a získat nové zvláštní schopnosti. V neposlední řadě můžete dotáhnout do konce rozdělané projekty, které najdete na 180 jedinečných kartách!

Hra trvá 5 kol a vítězné body (VB) získáte za tyto kategorie:

  • postavené postele,
  • vyhloubené komory,
  • splněné úkoly na statku,
  • myši, které se k vám přidaly,
  • vyložené karty projektů,
  • dosažené cíle.

Na konci hry se stane vítězem hráč s nejvyšším počtem VB.

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Zen garden
Zen garden
Akt. cena: 600 Kč
Končí za: 11 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas