TLAMA games: Idavoll – rozšíření pro Nidavellir koncem března

Autor: Mirda-ta | 7.3.2023 | 0

Dne 6. 3. TLAMA games oznámily, že vydají s češtinou i druhé rozšíření dražící hry Nidavellir s názvem Idavoll. Těšit se na něj můžete již za pár týdnů.

Vliv ohavného draka Fafnira se i přes veškerou statečnost nidavellirských trpaslíků šíří dál. Když jeho plameny sežehly i zelené pláně Idavollu, rozzuřený Odin svolal sněm a vyrazil do války!

 

 

Idavoll je druhé rozšíření hry Nidavellir. Během prvních tří kol prvního věku nabízí druhá krčma mýtické tvory, severské bohy, valkýry a obry, kteří přidají hře další kolo navíc. Každý nový typ karet přináší efekty ve hře dosud nevídané.

  • Bohové: Když získáte přízeň boha, umístíte ho do svého velení a položíte na něj jeden žeton. Žeton můžete odhodit, abyste využili jeho schopnost.
  • Obři: Jakmile získáte kartu obra, umístěte ji do svého velení a pod odpovídacího sloupek vaší armády umístěte 1 žeton zajatce. Každá karta obra vyžaduje zajetí 1 karty trpaslíka určitého povolání.
  • Valkýry: Jakmile získáte valkýru, umístěte ji do svého velení a na její kartu umístěte žeton síly k nejvyššímu zářezu na stupnici síly. Pokaždé, když splníte požadavek dané valkýry, posuňte její žeton síly o 1 zářez níž na stupnici síly. Na konci hry vám každá valkýra přinese body podle pozice žetonu síly na stupnici dané valkýry.
  • Mýtičtí tvorové: Jakmile získáte mýtického tvora, umístěte jej do odpovídajícího sloupku své armády. Každý mýtický tvor má svoji schopnost.

Seznam připravovaných novinek v češtině

Sdílet s přáteli:

Komentáře

@Mirda-ta Koncem března? A proč máte na e-shopu „Můžeme doručit do: 11.5.2023“?

-----------------
šéfredaktor novinek ZH; předseda KDH Pajdulák

7.3.2023 19:22:20

@Wolfsen Primárně tam máme "předprodej březen". Klouzavé datum jsme opravili. Je vázané na dostupnost a počítá se vždy od teď, takže je potřeba občas dělat korekce.

7.3.2023 19:39:35

OK, díky za vyjasnění.

-----------------
šéfredaktor novinek ZH; předseda KDH Pajdulák

7.3.2023 20:46:43

Vybíráme z Bazaru

This War of Mine: Desková hra
This War of Mine: Desková hra
Akt. cena: 990 Kč
Končí za: 7 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas