TLAMA GAMES: Hippocrates, Stroganov a Paris: l'Etoile skladem

Autor: Mirda-ta | 20.12.2021 | 11

Vydavatelství TLAMA games dnes, 20. 12., naskladnilo celkem tři novinky. Dvě jsou samostatné hry – Hippocrates a Stroganov – a jedno rozšíření – Paris: l'Étoile.

Přebal hry
Rozložená hra

V Hippocratovi se ocitnete v dobách, kdy byly nemoci vnímány jako boží trest a jejich léčení probíhalo pomocí náboženských praktik. Hippokratés si ale povšiml jejich přirozených příčin – nevhodná strava a vliv prostředí. Začal proto využívat při léčbě přirozených prostředků, zejména klidu a přírodních léčiv. Hippokratés však stárne a doufá, že léčbu založenou na vědeckém poznání bude rozvíjet další generace jeho následovníků – této role se ujímáte právě vy – hráči.

Autorem je Alain Orban známý svými hrami Troyes a Black Angel. Ilustrovala Laura Bevon známá především ilustracemi pro hru Mezi dvěma zámky šíleného krále Ludvíka.

Přebal hry
Rozložená hra

V průběhu hry Stroganov se pokusíte získat co nejkvalitnější kožešiny, nashromáždit bohatství a vysloužit si slávu během každoročních poutí přes širou Sibiř. Na jaře, v létě a na podzim budete putovat dalekými kraji a domů se vrátíte vždy až v zimě. Po čtyřech letech (herních kolech) se vítězem stane ten, kdo nejlépe využil své akce a nasbíral nejvíce vítězných bodů.

Autorem hry je Andreas Steding, který stojí za deskoherními počiny jako Gùgōng, Hansa Teutonica či Firenze. Hru ilustroval Maciej Janik známý svým nezaměnitelným uměleckým projevem, jenž vdechl život hrám jako Robinson Crusoe, Stronghold nebo Neuroshima Hex!

Rozšíření Paris: l'Étoile mají na svědomí, stejně jako základní hru, autoři Michael Kiesling a Wolfgang Kramer (společně také vytvořili hry jako Palaces of Carrara, Tikal, Maharaja nebo Torres). Toto rozšíření do hry přináší nové strategie a výhody v podobě 11 destiček odměn a 12 destiček strategií. Součástí jsou i nová bodovací tabulka a pravidla v češtině.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Seznam připravovaných novinek v češtině

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Labilní jednorožci: Přisprostlá edice (CZ)
Labilní jednorožci: Přisprostlá edice (CZ)
Akt. cena: 472 Kč
Končí za: 8 hodin

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas