TLAMA GAMES: Džin vyjde v květnu!

Autor: Mirda-ta | 24.2.2024 | 3

TLAMA games v pátek spustilo předprodej strategické hry Džin od Benjamina Schwera, kterého můžete znát například jako autora Hadary nebo Crown od Emara. Tato novinka se objevila na posledním Essenu a ilustroval ji dnes již legendární Dennis Lohausen (Archa nova, Gaia Project, Terra Mystica, Kvedlalové).

Dávno předávno odhalili Prastaří mocné Zřídlo magie a přes mnoho generací se kolem něj rozrostlo město překypující životem. Magická energie proudící ze Zřídla k sobě naneštěstí přitahuje zlovolné tvory, kteří jsou známí jako džinové. Chtějí se Zřídla zmocnit a použít jej k nekalým účelům! Patříte mezi nejzdatnější učně Akademie magických umění. Vaším úkolem je bránit zdroj magické síly a polapit všechny džiny. Kdo z vás bude znám jako Zachránce Zřídla magie?

Ve hře Džin se střídáte na tahu a pohybujete svým kouzelníkem mezi 13 lokacemi na mapě. Tyto lokace jsou spojené cestami a provádíte zde rozmanité akce, jako jsou sběr lahví, zátek, svitků, mincí, najímání kouzelníků, rozmísťování utajených znalostí a v neposlední řadě také střet s džiny, které chcete polapit.

V každém kole však dosáhnete pouze na jednu ze dvou nebo tří možných lokací, takže je třeba pečlivě plánovat, abyste v okamžiku střetu s džiny byli připraveni je polapit. Hra končí, když všech šest veledžinů bylo polapeno nebo odstraněno ze hry. Body dostáváte téměř výlučně za polapené džiny.

Trolí hlídka

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

ISS Vanguard ENG + Personnel Files + obaly
ISS Vanguard ENG + Personnel Files + obaly
Akt. cena: 2500 Kč
Končí za: 7 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas