TLAMA games: Concordia Venus rozšíření Balearica tento měsíc

Autor: Mirda-ta | 3.4.2023 | 2

Strategická hra Concordia: Venus se tento měsíc dočká modulárního a mapového rozšíření Balearica/Italia. Najdete v něm dvě nové mapy a modul Rybí trh, který je možné kombinovat z jakoukoli mapou ze série Concordia.

Toto rozšíření hry Concordia: Venus obsahuje oboustranný herní plán BALEARICA / ITALIA, kde najdete na jedné straně Baleárské ostrovy Ibiza, Mallorca a Menorca a na opačné straně sídlo římského impéria, Itálii samotnou. V rozšíření najdete také variantu Forum Piscatorum (latinsky rybí trh), kterou lze kombinovat s jakoukoli verzí hry Concordia. Rybí trh přidává do hry další úrovně strategie.

Mapa Balearica představuje baleárské ostrovy Maiorica (Mallorca), Minorica (Menorca), Ebusus (Ibiza) a Frumentaria (Formentera). Oproti základní hře se nezačíná společně v jednom městě, ale každý hráč začíná se dvěma loděmi na moři. Kolonisté mohou být získáni až později ve hře a mohou se přesouvat mezi ostrovy.

 

 

Rybím trh, který může být použit s libovolnou mapou, přináší rybu jako novou obchodní komoditu. Tu lze získat zahráním karty Prefekta místo obvyklého bonusu. Bonus je zdvojnásoben v provinciích, které v posledním kole neprodukovaly. Ryby lze prodávat na samostatném rybím trhu, kde můžete na oplátku získat buď zboží, hotovost, nebo speciální akce. Tímto způsobem nabízí rybí trh další možnost pro plánování a nové výzvy pro zkušené hráče hry Concordia a Concordia Venus.

Seznam připravovaných novinek v češtině

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Shogun z roku 1976
Shogun z roku 1976
Akt. cena: 195 Kč
Končí za: 7 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas