TLAMA games: 2 rozšíření pro Northgard v červnu

Autor: Mirda-ta | 24.4.2023 | 4

Již koncem června se můžete těšit na dvě rozšíření pro hru Northgard: Země nepoznané, které byly doteď dostupné pouze v původní crowdfundingové kampani. Pojďme si nyní tato rozšíření Divočina a Náčelníci představit blíže:

 

 

V rozšíření Divočina najdete nová monstra pro stejnojmenný modul, ale také zcela nový modul: desky divočiny.

 

 

Většinu nových monster můžete jednoduše zamíchat mezi ostatní monstra ze základní hry.

Některá monstra můžete zařadit do hry pouze s jejich deskami z desek divočiny. Monstra v tomto rozšíření jsou silnější a mají rozmanitější schopnosti, než monstra ze základní hry. Jötun je nepředstavitelně silný obr – dejte mu své zdroje, jinak zaútočí. Eldthurs touží pouze po zkáze a ničí malé stavby, Hvedrunk vůdce prastarého klanu chce nastolit Ragnarök a přivolává další monstra, přízračný válečník hledá boj a věčný život – ruší efekty staveb ve své přítomnosti, wyverna, nejhrozivější ze všech monster, doletí ze své sluje kamkoli a šíří zkázu, zabít ji však můžete jen v její sluji.

Nové desky divočiny přinášejí neprostupné hranice na deskách pohoří, bažiny, které zahubí vaše bojovníky, jezero, které produkuje jídlo nejsilnějšímu sousedovi, gejzír, který verbuje jednotky, trosky, které přinášejí body a s modulem monster pohřebiště předků a sluj wyverny. Nové desky divočiny zajistí, že vám při hře desky nedojdou, vytvoříte tak větší a pestřejší mapu Northgardu.

V rozšíření Náčelníci najdete nový herní materiál a pravidla pro nový modul, který zvýší asymetričnost klanů a nabídne další možnosti!

 

 

Modulární desky nápovědy hráčů a klanů zpřehlední vaši hru. Spojíte zde do jedné desky nápovědní desku s důležitými informacemi pro hráče a také ilustrovanou desku obsahující schopnost vašeho klanu a vašeho náčelníka. Oddělené desky umožňují spojit libovolnou barvu s libovolným klanem.

Vlastní modul náčelníci přináší pro každý klan figurku, barevný rozlišovací podstavec a kartu náčelníka. Každý náčelník je jednotka se silou 2 a zvláštní schopností, která je unikátní pro každý klan. Náčelníka můžete nasadit jako běžnou jednotku. Karta náčelníka přináší novou silnější akci a vylepšení klanu, taktéž unikátní pro každý klan. Rozšíření tak poskytuje nové strategické možnosti, vyšší znovuhratelnost a větší asymetrii jednotlivých klanů.

V rozšíření najdete navíc také figurku Kaiji, která nahrazuje žeton ze základní hry.

Seznam připravovaných novinek v češtině

Trolí hlídka

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Prodám Intriky
Prodám Intriky
Akt. cena: 99 Kč
Končí za: 3 dny

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas