Star Wars: Rebellion + Rise of the Empire – insert od Hermana

Autor: spartik | 3.9.2023 | 0

Základní popis:

  • Dvě plata, která obsahují vše potřebné pro každého hráče.
  • Insert pojme i rozšíření Rise of the Empire.
  • Dva čtyř boxy pak obsahují všechny obalené karty (Vejdou se i karty v obalech od Tangrama). Rozměr boxů pro karty je 105×69×41 mm.
  • Malá kruhová miska pak může posloužit jako házedlo.
  • Součástí Deluxe verze jsou dva doplňky: pomocná mapa a bojiště, více níže.

Použití Pomocné mapy

Pomocná mapa pomáhá Impériu k nalezení rebelské základny. Je to otevírací mapa, kdy víčko jde zaháknout ve svislé pozici a slouží tak jako stínítko.

Planeta může mít tři stavy:

  1. Znak Rebelů: zde se může základna Rebelů nacházet. Toto je výchozí stav všech planet.
  2. Znak přilby Stormtroopera: to značí, že jsi planetu prozkoumal pozemní jednotkou. Když odejdeš, otoč žeton zpět na znak rebelů.
  3. Odebrání žetonu: zde rebelskou základnu nehledej. Když provedete ve fázi obnovy krok III. – vypouštění průzkumných droidů, odeberte žeton podle líznutých karet.

Použití bojiště

Bojiště slouží k zpřehlednění a zrychlení boje s větším počtem jednotek. Obsahuje symboly jednotek, kde barva jednotky znamená, jaké kostky může dostat zásahy (šedá reprezentuje černou kostku). Dále jsou u jednotky barevné tečky. Počet a barva pak napovídá jaké kostky použít v útoku.

Složíte dva díly bojiště. Na začátku boje přesunete všechny jednotky do středové části (část bez symbolu poškození). Letecké k horní hraně, pozemní ke spodní hraně. Když pozemní jednoty dostanou zranění, jdou dolů, a když narazí na svůj symbol, jsou vyřazeny. Stejně tak letecké, jen jsou nahoru.

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Lumpark
Lumpark
Akt. cena: 742 Kč
Končí za: 1 den

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas