ROHATÁ KOSTKA Warhammer - 10 faktů z Mortal Realms

Autor: Rohatá Kostka | 31.8.2020 | 1

Zdravíme všechny fanoušky Warhammeru a modelařiny,

přinášíme vám další epizodu ze světa Warhammer Age of Sigmar, tentokrát je to mix faktů a zajímavostí z tohoto temného světa. Ať už se jedná o osobnosti, události, či malé nuance jednotlivých kultur, stojí za to je alespoň trochu zmínit v jedné z našich epizod, protože pomáhají dotvořit celistvou atmosféru Warhammer světa.

Rohatá Kostka - 10 faktů z Mortal Realms

<iframe width="100%" height="300" scrolling="no" frameborder="no" allow="autoplay" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/883389145&color=%23ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&show_teaser=true&visual=true"></iframe><div style="font-size: 10px; color: #cccccc;line-break: anywhere;word-break: normal;overflow: hidden;white-space: nowrap;text-overflow: ellipsis; font-family: Interstate,Lucida Grande,Lucida Sans Unicode,Lucida Sans,Garuda,Verdana,Tahoma,sans-serif;font-weight: 100;"><a href="https://soundcloud.com/user-887539545" title="Rohatá Kostka" target="_blank" style="color: #cccccc; text-decoration: none;">Rohatá Kostka</a> · <a href="https://soundcloud.com/user-887539545/ep-65-10-fakt-z-mortal-realms" title="Ep. 65 - 10 faktů z Mortal Realms" target="_blank" style="color: #cccccc; text-decoration: none;">Ep. 65 - 10 faktů z Mortal Realms</a></div>

Děkujeme všem patronům na Startovači! Bez vás bychom nebyli tam, kde jsme teď a pořád míříme výše a výše :) Můžete nás krom soundcloudu sledovat i na Spotify nebo iTunes a nově i na YOUTUBE!

Mějte se krásně a nechť jsou vám bohové kostek nakloněni.

- Tým RK

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Space Cadets
Space Cadets
Akt. cena: 9 €
Končí za: 5 dnů

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas