REXHRY: Válka o Prsten: Karetní hra v prodeji!

Autor: Ondřej Podavka | 30.4.2023 | 2

Vydavatelství REXhry oznámilo, že naskladnilo a do obchodů rozeslalo hru Válka o Prsten: Karetní hra autora Iana Brodyho.

 

 

Ve hře proti sobě stojí dva týmy, Svobodné národy a Stín, každý zastoupený jedním či dvěma hráči, kteří hrají za jednu nebo více z celkových deseti frakcí. Svobodné národy (Hobiti, Rohan, Čarodějové ad.) se snaží zničit Jeden prsten a bránit svou domovinu před Sauronem a jeho spojenci. Stín (Železný pas, Mordor aj.) se snaží jejich snažení překazit a zlomit Froda. Hráči mohou hrát standardní hru – scénář Trilogie pro až čtyři hráče, který vypráví celý příběh Pána Prstenů – nebo kratší scénáře pro dva hráče, Duel (též s variantou pro tři) a Společenstvo Prstenu.

Ve scénáři Trilogie hra trvá devět kol (či méně, pokud je již dříve splněna podmínka vítězství), z nichž v každém se nejprve aktivuje jedno bojiště a jedna stezka, poté se hráči střídají v provádění akcí či pasování, dokud všichni nepasují. Následně dojde na každém aktivním bojišti a stezce k boji. Nakonec se zkontroluje, zda některý z týmů nezískal náskok 10 bodů (v takovém případě hra ihned končií jeho vítězstvím). Pokud ne, hráči si doberou karty a hra pokračuje dalším kolem. Po devátém kole nastává konec hry, tým s vyšším skóre vítězí (v případě nerozhodného výsledku vyhrává Stín).

Hra je určena dvěma až čtyřem hráčům od 12 let, herní doba se pohybuje jedné a půl do dvou hodin.

Seznam připravovaných novinek v češtině

Trolí hlídka

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Tyhle hry ze světa Pána Prstenů mají jednu nevýhodu, nikdo nechce hrát za temnou stranu :D

2.5.2023 23:15:24

Vybíráme z Bazaru

Bloomtown nový ve fólii
Bloomtown nový ve fólii
Akt. cena: 250 Kč
Končí za: 13 dnů

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas