REXHRY: Úlomky nekonečna + rozšíření Relikvie budoucnosti skladem!

Autor: Ondřej Podavka | 26.7.2023 | 2

Vydavatelství REXhry 25. července oznámilo naskladnění karetní hry Úlomky nekonečna Garyho Aranta a Justina Garyho s ilustracemi Ryana O’Connora.

Jedná se o deck-building s přímým konfliktem, zasazený do daleké budoucnosti, v níž každý hráč hraje za zástupce jedné ze čtyř frakcí a snaží se buď ovládnout Úlomek nekonečna dříve než soupeři, nebo je porazit dříve, než se to podaří jim.

Každá tato postava má na začátku hry 50 životů, po jejichž ztrátě hráč prohrává, a určitou úroveň mistrovství, již lze během hry zvyšovat až na 30 a zlepšovat tak efekty karet ve hře, včetně Úlomku nekonečna, který se při maximální úrovni mistrovství stává zbraní nekonečné síly. Kromě základních karet hru tvoří verbovací balíček karet, z něhož se utváří verbovací nabídka. Hráči tak mohou ve svém tahu verbovat (tj. po zaplacení přemístit na odkládací balíček) Spojence, kteří se po zahrání přesouvají na odkládací balíček, Šampióny, kteří po zahrání zůstávají vyložení do dalších tahů, dokud nejsou zničeni, a spojenecké žoldáky, jež je možné využít již bezprostředně po naverbování, ovšem v tom případě se na konci tahu přesouvají dospod verbovacího balíčku.

Hráči se střídají v tazích, v nichž mají k dispozici pět karet. Tahy mají tři fáze:

  1. Fáze hraní, během něhož hráči mohou mj. vykládat karty a provádět jejich efekty, verbovat Spojence, Šampióny a žoldáky, využívat efekty vyložených Šampiónů a jednou za tah zaplatit jeden drahokam za to zvýšit své mistrovství o 1.
  2. Fáze útoku, při němž mohou hráči útočit na postavy svých soupeřů.
  3. Fáze úklidu, během něhož hráči odloží zahrané karty (kromě vyložených Šampiónů) na odkládací balíček a doberou si nových pět.

Hra je určena dvěma až čtyřem hráčům od 10 let, herní doba je 30 minut. Hra vychází v rozšířeném vydání spolu s rozšířením Relikvie budoucnosti, které mj. umožňuje sólovou hru proti úhlavnímu nepříteli.

Seznam připravovaných novinek v češtině

Trolí hlídka

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Carcassonne: Zlatá horečka
Carcassonne: Zlatá horečka
Akt. cena: 310 Kč
Končí za: 10 hodin

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas