REXHRY: Oznámení hry Aeon's End: The New Age a další novinky

Autor: Ondřej Podavka | 9.10.2023 | 4

Vydavatelství REXhry oznámilo vydání samostatně hratelného rozšíření kooperativního deck-buildingu Konec věků, Aeon's End: The New Age, opět od Kevina Rileyho.

Toto pokračování původní hry obsahuje kromě dalšího herního materiálu osm hratelných mágů a čtyři monstra a nově také herní mód expedic: ten umožňuje hráčům propojit několik hraní do krátké kampaně, v níž po každé hře obdrží poklady (nový typ karet), avšak budou čelit silnějším nepřátelům, využívajícím upgradované karty. Hra je plně kompatibilní s původním Koncem věků.

Určena je jednomu až čtyřem hráčům od 14 let, herní doba je asi jedna hodina.

Dále REXhry oznámily, že spolu s ohlášeným dotiskem hry Mozkožrout vyjde i malé rozšíření Noví poddaní a sada promo karet. Vše by mělo být dostupné již v listopadu; oznámená rozšíření Za hranice evoluce a Za hranice věčnosti potom brzy po Novém roce.
Konečně REXhry oznámily také vydání třetího rozšíření hry Válka o Prsten, Kings of the Middle-Earth. Pokud se vše zadaří, bude k mání v první polovině roku 2024.

Seznam připravovaných novinek v češtině

Trolí hlídka

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Konecne Aeons End. Uz bylo na case a je jedno ktere rozsireni. I kdyz ja na cestine zavisly nejsem, tak jsem samozrejme rad, ze vyjde cesky.

11.10.2023 10:28:11

Vybíráme z Bazaru

Successors (4. edice) CZ + prsten
Successors (4. edice) CZ + prsten
Akt. cena: 2400 Kč
Končí za: 6 hodin

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas