REXHRY: Nový Lístkovec a tři minirozšíření Divukraje skladem!

Autor: Ondřej Podavka | 16.1.2024 | 5

Do obchodů zamířilo rozšíření hry Divukraj s názvem Nový Lístkovec autora Jamese A. Wilsona s ilustracemi Andrewa Bosleyho. 
Rozšíření do hry přináší především vlakové nádraží s další nabídkou karet tvorů či staveb a s kartami návštěvníků. Po zahrání karty z nádraží hráč obdrží i odměnu uvedenou na žetonu vagonku vedle místa v nabídce, kde byla zahraná karta. Karty návštěvníků mají na sobě uvedené bodovací podmínky, při jejichž splnění hráč, který kartu získal, obdrží na konci hry vítězné body navíc.

Kromě toho hra přináší dva volitelné moduly: jízdenky, které hráči umožňují dvakrát přesunout některého již umístěného pomocníka; a možnost rezervovat si kartu na později pomocí žetonu rezervace. V neposlední řadě rozšíření obsahuje čtyři nové druhy pomocníků (kočky, netopýry, hlemýždě a včely), 59 karet tvorů a staveb, na něž hráči umisťují nové zlaté žetony obyvatel (které však mají za celou hru k dispozici pouze tři), dále dva dílky běžných událostí, devět karet významných událostí a tři karty lesa.

Spolu s rozšířením Nový Lístkovec je v prodeji také nové minirozšíření Břitva, které přináší protivníka pro sólohru, krysáka Břitvu, a obsahuje tři unikátní karty, jež se při přípravě hry zamíchají mezi ostatní.

Opět jsou v prodeji i další dvě minirozšíření: Legendy a Slyšte, slyšte!.

Trolí hlídka

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Marvel united Sinister six
Marvel united Sinister six
Akt. cena: 1700 Kč
Končí za: 8 hodin

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas