REXHRY: Near and Far

Autor: 1a2a3a4 | 22.12.2019 | 10

REXhry dnes, v neděli 22. 12., odhalili že plánují vydat starší příběhovou hru Near and Far. Pro český překlad vychází (po domluvě) z překladu ze Zatrolených her od uživatele Kospina. Hra Near and Far je dobrodružná pohádková hra, která tematicky navazuje na budovatelskou hru Above and Below. Zde všek nebudete budovat vesničku a zkoumat její podzemí, ale budete vyrážet na výpravy, najímat si do družiny různé specialisty, stavět tábory, nalézat poklady a především zažívat spousty dobrodružství. I tentokrát je u hry příběhová kniha setkání a zároveň je ve hře množství map, které na sebe navazují a tak se hra dá hrát i jako kampaň. Do tisku by měla jít v druhé půlce roku 2020.

Seznam připravovaných novinek v češtině

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Pohádková hra???
Hráli jste to vůbec? Ryan Laukat stvořil hru, která se odehrává v jeho vlastním fantaskním světě, ale to z ní rozhodně nedělá pohádkovou hru. Naopak některé ty kampaně i samotná setkání jsou svými tématy a obsahem dospělejší než většina deskoherní produkce.

To rovnou můžete napsat, že Descent nebo Gloomhaven jsou taky pohádky, protože v nich jsou draci a bojuje v nich dobro se zlem.

*****
Too old to Rock'n'roll, too young to die.

22.12.2019 22:45:38

Vybíráme z Bazaru

Malé velké království - ve folii
Akt. cena: 270 Kč
Končí za: 12 hodin

Offcanvas