REXHRY: Naskladnění hry Čaroděj + oznámení hry Stonespine Architects

Autor: Ondřej Podavka | 12.3.2024 | 2

Vydavatelství REXhry oznámilo naskladnění štychové hry Čaroděj od Kena Fishera. Hru tvoří 60 karet ‒  karty čtyř barev s hodnotami 1‒13, dále čtyři čarodějové a čtyři šašci ‒ a hraje se na 10‒20 kol podle počtu hráčů, kteří musejí na začátku každého kola odhadnout, kolik štychů uhrají. Na konci kola potom získají či ztratí body podle toho, zda se ve svém odhadu strefili, nebo zmýlili. Hráč, který má po odehrání všech kol nejvíce bodů, se stává vítězem. Hra je určena třem až šesti hráčům od 6 let, herní doba se pohybuje od 30 do 45 minut.

Dále REXhry oznámily vydání karetní hry ze světa Hrdiny v kostce, a to Stonespine Architects od Jordyho Adana. Hráči se ve hře stávají staviteli podzemí, jehož jednotlivé místnosti si vybírají pomocí draftu. Během čtyř herních kol takto vyhloubí celkem 16 místností, které hráčům zajistí příjem pro druhou fázi daného kola, za nějž poté mohou pořídit tajné chodby, pasti a další prvky pro své podzemí, a nakonec si rozeberou karty výzev s bodovacími podmínkami. Na konci hry hráči získají kromě bodů za jejich splnění další body za splnění zadání na své kartě blueprintu a na kartě cíle, dostupných od začátku hry, dále za místnosti napojené chodbami na vchod do podzemí či východ z něj apod. Hráč, jehož podzemí získá na konci hry nejvíce bodů, se stane vítězem.

Hra je určena jednomu až pěti hráčům od 10 let, herní doba se pohybuje mezi 45 a 60 minutami. Pro podrobnosti o obou hrách vizte jejich popisy.

Trolí hlídka

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Too Many Bones - Lab Rats
Too Many Bones - Lab Rats
Akt. cena: 650 Kč
Končí za: 1 den

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas