REXHRY: Lokalizace her Marvel Dice Throne a Pagan: Fate of Roanoke

Autor: Tomoko | 6.1.2023 | 6

Na přelomu roku oznámilo vydavatelství REXhry lokalizaci kostkovo karetní soubojovky Marvel Dice Throne a asymetrické karetní dedukční dvojkovky Pagan: Fate of Roanoke rovnou se všemi dosud vydanými rozšířeními.

Ve hře Marvel Dice Throne se můžete stát jedním z osmi hrdinů Marvelu: Thorem, Loki, Captain Marvel, Black Widow, Scarlet Witch, Doctorem Strange, Black Pantherem nebo Spider-Manem Milese Moralese a budete bojovat proti ostatním protivníkům. V této rychlé hře hrají hlavní roli akční karty a kostky jednotlivých hrdinů a z nich skládaná komba. Hra je určena pro 2–6 hráčů od 8 let s herní dobou okolo 30 minut a všech 8 hrdinů je kompatibilních s celou sérií Dice Throne.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pagan: Fate of Roanoke je asymetrická dedukční hra pro 2 hráče s čarodějnickým tématem odehrávající se v koloniální Americe roku 1587.

Hráči se ujmou rolí čarodějnice a lovce čarodějnic a soupeří o to, kdo jako první dokončí svůj individuální cíl. Zatímco se čarodějnice snaží dokončit rituál, lovec se ji snaží vystopovat a zjistit její pravou identitu. Herní doba se pohybuje okolo 30–60 minut a je určena hráčům od 12 let.

 

 

 

 

 

Seznam připravovaných novinek v češtině

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

World of Tanks: Rush
World of Tanks: Rush
Akt. cena: 250 Kč
Končí za: 1 den

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas