REXFIRE: Tři Iron Maiden character packy vyjdou v češtině

Autor: Tomoko | 28.6.2023 | 7

V poslední době se na domácím deskoherním trhu objevilo hned několik spoluprací mezi vydavateli a zdá se, že tento trend se stále více rozšiřuje, což umožňuje přinášet tuzemským hráčům stále zajímavější a neočekávanější lokalizované tituly a produkty.

Dne 27. 6. 2023 na svém facebookovém kanále oznámilo vydavatelství Blackfire, že ve spolupráci s vydavatelstvím REXhry vydají tři balíčky Iron Maiden character packů (Iron Maiden Pack #1, Iron Maiden Pack #2, Iron Maiden Pack #3) s miniaturami slavného maskota Eddieho z kapely Iron Maiden, přičemž první dva obsahují šest menších miniatur této postavy a třetí nabídne dvě velké miniatury. Společně s těmito miniaturami obsahují balíčky také karty, které umožňují tyto postavy využít hned v několika hrách, které již nezávisle na sobě na český trh v minulosti obě vydavatelství přinesla nebo se na českou lokalizaci teprve chystají.

Privátní: 2023-06-27-06.jpg

V prvé řadě se jedná o sérii Zombicide, a to konkrétně varianty Zombicide: Černý mor, Zombicide: Invader, Zombicide (2nd Edition) a Zombicide: Živí nebo nemrtví. Dále pak se jedná o hry Rising Sun, Ankh: Bohové Egypta, Massive Darkness 2 (Přívaly temnoty 2) a Cthulhu: I smrt může zemřít. Datum vydání zatím není známo, nicméně již jsou ve výrobě. České vydání však nebude obsahovat bonusový balíček původního Eddieho.

Seznam připravovaných novinek v češtině

Trolí hlídka

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Quadropolis
Quadropolis
Akt. cena: 250 Kč
Končí za: 2 dny

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas