REXFIRE: Iron Maiden character packy skladem!

Autor: Tomoko | 14.11.2023 | 3

V poslední době se na domácím deskoherním trhu objevilo hned několik vzájemných kooperací mezi vydavateli. Jednou z nich je i spolupráce mezi vydavatelstvími Rexhry a Blackfire, která se společně podílela na lokalizaci Iron Maiden character packů, jež v pátek 10. 11. 2023 dorazili na sklad a v tomto týdnu by mělo začít jejich rozesílání do obchodů.

Privátní: 2023-06-27-06.jpg

Jedná se o tři balíčky Iron Maiden character packů (Iron Maiden Balíček #1, Iron Maiden Balíček #2, Iron Maiden Balíček #3) z dílny dvojice autorů Eric M. Lang a Rob Daviau s miniaturami slavného maskota Eddieho z kapely Iron Maiden, přičemž první dva balíčky obsahují šest menších miniatur této postavy a třetí nabídne dvě velké miniatury.

Společně s těmito miniaturami obsahují balíčky také karty, které umožňují tyto postavy využít hned v několika hrách, které již nezávisle na sobě na český trh v minulosti obě vydavatelství přinesla nebo se na českou lokalizaci teprve chystají. V prvé řadě se jedná o sérii Zombicide, a to konkrétně varianty Zombicide: Černý mor, Zombicide: Invader, Zombicide (2nd Edition) a Zombicide: Živí nebo nemrtví. Dále se pak jedná o hry Rising Sun, Ankh: Bohové Egypta, sérii Massive Darkness 2 (Přívaly temnoty 2) a Cthulhu: I smrt může zemřít. České vydání však nebude obsahovat bonusový balíček původního Eddieho.

Seznam připravovaných novinek v češtině

Trolí hlídka

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Vítejte na měsíci
Vítejte na měsíci
Akt. cena: 690 Kč
Končí za: 1 den

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas