NOTRE GAME: Práce v herní firmě - komunitní manažer pro Německo

Autor: Jiraman | 21.6.2018 | 0

Firma Notre Game, která rozvíjí hru Scratch Wars bude expandovat do Německa. Daří se nám a potřebujeme posílit tým. Hledáme komunitního manažera pro německy mluvící země. Jedná  se o full-time job a velmi zajímavou práci.

Hledáme rodilého mluvčího, který žije v ČR nebo ideálně v Praze nebo bilingvního člověka, který umí německy stejně dobře jako česky. Nebo člověka tak výrazně nadaného na jazyky, že jeho němčina je k nerozeznání od rodilého mluvčího.

Tento člověk musí být komunikativní, zodpovědný a zvládat klasické kancelářské aplikace. Vše ostatní jej naučíme. Máme vlastní strategii komunitního marketingu a budeme spolupracovat s opravdu velkými globálními hráči a partnery v zahraničí, takže příležitostí k učení a zajímavým zkušenostem bude hodně.

Prosíme i klidně jen i tipy na lidi, které by to mohlo zajímat nebo kam umístit inzerát. Stejně tak i pokud o někom víte, prosíme o přeposlání tohoto inzerátu.

Jsme už celkem velká parta lidí, které spojuje jedna společná vize a daří se nám ji naplňovat. Myslím, že nabízíme fajn a přátelské pracovní prostředí, dobrý plat s možností nadstandardních bonusů a velkou a dlouhodobou perspektivu se zajímavými příležitostmi na mezinárodní herní scéně.

Pokud se najde někdo kdo dá dobrý tip, odvděčíme se nějakými pěknými dárky. Najde li se někdo, kdy by rád pracoval v herní firmě jako komunity manager pro německy mluvící trhy, může napsat na jiri@notre-game.com a poslat své CV a pár vět o tom proč by takovou práci rád dělal.

Díky!

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Indonesia +
Indonesia + "upgrade pack"
Akt. cena: 1556 Kč
Končí za: 20 hodin

Offcanvas