Nerdi dětem: Deskovkářská charitativní akce

Autor: aneken | 5.5.2019 | 55

Vážení přátelé,

rozhodli jsme se, že by bylo pěkné přispět na dobrou věc, a tak se spojily síly Zatrolených her, Deskofobie, Boardcubatoru a Planety Her/REXher do projektu Nerdi dětem.

Nerdi dětem budou dražbou různých raritních či nesehnatelných her či příslušenství a veškerý výtěžek celé akce půjde na konto charity You dream, we run, tedy na dobrou věc. Do poslední koruny. Aukce budou probíhat tu na Zatrolenkách a my doufáme, že uděláme radost obou stranám. Hráčům těžko sehnatelnými hrami (ano, našli jsme zas někde jeden Ankh-Morpork;)) a charitě finančním příspěvkem na její fungování, který by mohl přispět ke splnění dalšího snu. 

Jednotlivé hry věnované do akce budete nacházet zde na Zatrolenkách ve speciální sekci Bazaru. Do této sekce se také dostanete přes výběr z těchto charitativních aukcí úplně nahoře v pravém sloupci.

Pokud vás akce zaujala, tak mrkněte na video s Eyronem a Petrem, kde vám řeknou více. Všem dražitelům předem děkujeme!;) 

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Návrh
Nazdar... len taký drobný návrh - možno by ste do inzerátov mohli dať odkaz na tento článok, aby ak to niekto hneď nezaregistruje, si na neho mohol kliknúť a zistiť o čo ide. :)

6.5.2019 14:01:26

Vybíráme z Bazaru

Čarokniha
Čarokniha
Akt. cena: 720 Kč
Končí za: 1 den

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas