MINDOK: Sagrada ALL IN

Autor: 1a2a3a4 | 10.5.2021 | 12

Vydavatelství MindOK ve středu minulého týdne oznámilo, že bude dělat dotisk kostkové abstraktní hry Sagrada a spolu s ní vydá i tři rozšíření, která jsou pro hru aktuálně dostupná:

  • Sagrada: 5 & 6 Player Expansion – toto rozšíření, jak již název napovídá, umožňuje hrát Sagradu až v šesti hráčích (základní hra je maximálně pro čtyři).

 

  • Sagrada: Passion přináší tři moduly, které do hry můžete libovolně přidávat a kombinovat. Najdeme zde například novou unikátní barvu kostek, karty s unikátními schopnostmi, které dostaneme do začátku hry, nové soukromé a veřejné cíle. 
  • Sagrada: Life přináší další tři volně přidatelné a libovolně kombinovatelné moduly. V nich najdeme pomocníky, budeme získávat prestiž díky mistrovským kostkám, a plnit veřejné výzvy. 

Vydání je plánované tak, že by vše mělo stihnout ještě letošní Vánoce.

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Neni možné, Mindok si po rokoch opäť spomenul, že majú túto výbornú hru vo svojom portfóliu :)

Sagrada mala minimálne u nás vždy veľký úspech, keď sa vytiahla, a to aj v kategórii nie až tak veľmi hardcore hráčov.

Veľmi sa teda tej správe teším, aj keď budem mať možno záujem len o to prvé rozšírenie, ktoré je ale aj tak podľa mňa pre tú hru úplne najzásadnejšie.

Ani nie kvôli tomu, že umožnuje hru až v šiestich hráčoch (aj keď aj to je pozitívum), ale hlavne pre tú osobnú zásobu kociek každého hráča. Toto totiž zmierňuje najväčšiu nevýhodu celej hry, ktorou je jej obrovská náhodnosť a nepredvídatelnosť.

Life a Passion by som musel najskôr vyskúšať, ale zatiaľ mám z nich dosť zmiešané pocity. Niektoré moduly totiž vyzerajú šialene prekombinovane, a menia zábavný rýchly filler skôr na Pytagoriádu.

11.5.2021 17:00:06

Vybíráme z Bazaru

Byl jednou jeden život
Byl jednou jeden život
Akt. cena: 4500 Kč
Končí za: 2 dny

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas