MINDOK: Přichází další Lockdown

Autor: Wolfsen | 1.11.2022 | 2

Jak bylo s předstihem avizováno dnes Česko postihl 1. 11. další Lockdown. Tentokrát jej ale nevyhlásilo žádné ministerstvo, nýbrž firma MindOK a nejedná se o omezení pohybu osob, nýbrž o samostatně hratelné rozšíření hry Nemesis, která nese podtitul právě Lockdown.

Toto rozšíření hráče zavede na základnu na Marsu, která je stejně jako loď ze základní hry zamořena nepřátelskými vetřelci – tentokrát rasy temnolovců. Hráči se ujmou rolí údržbáře základny, xenobioložky, hackera, trosečnice, dozorce nebo subjektu X. Že by pokusy na lidech, které se zvrtly?

Na základně platí poněkud jiné zákonitosti než v kosmické lodi – na různých místech může docházet k výpadkům energie. Na konci hry musí postavy projít terminačním procesem, který může některé z nich vyřadit. Temnolovci se také líhnou jinak než původní vetřelci a pro postavy hráčů jsou důelžité znalosti, které je také dobré nejprve ověřit.

Jádro ale zůstává stejné, asymetrické role, úkoly, které jsou často protichůdné s přežitím ostatních a děs v temných chodbách daleko od matičky Země.

Seznam připravovaných novinek v češtině

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Tohle je pecka, která mi již brzy přistane na stole. Diky MindOKu 👍🏻

Alesius

2.11.2022 08:26:35

Vybíráme z Bazaru

Diplomacie
Diplomacie
Akt. cena: 1000 Kč
Končí za: 3 dny

Offcanvas