MINDOK: Novinky v září

Autor: 1a2a3a4 | 19.9.2019 | 3

Po prázdninové útlumu dorazili herní novinky i z vydavatelství MindOK. 

Již kolem 13. 9. dorazily dvě hry původem z amerického vydavatelství Stonemaier Games, které ale do většiny obchodů zamíří až 1. 10. Jedná se o:

Na křídlech (v originále Wingspan). V této hře budou hráči sbírat do své voliéry jednotlivé unikátní ptačí karty které vám přináší body a zároveň tvoří komba akcí, které vám zajišťují vejce, pokrm a další ptačí karty do ruky, díky kterým můžete vynášet další ptáky do voliéry. Navíc plníte ať už tajné či veřejné úkoly, které vás odmění body za sbírky ptáků spadajících do různých kategorií... 

a Mezi dvěma zámky šíleného krále Ludvíka (v originále Between Two Castles of Mad King Ludwig), která kloubí dohromady dvě různé hry. A to Zámky šíleného krále Ludvíka, kde tvoříte z jednotlivých dílků místností a chodeb zámek, který vám vynese body za jejich vzájemné uspořádání, a Between Two Cities, ve které staví každý hráč dvě města. Každé společně s jedním svým sousedem a na konci hry dostane každý body jen za své méně hodnotné město. V tomto případě tedy zámek.

17. 9. MindOK naskladnil slovenskou verzi vědomostní hry Desítka s názvem Desiatka.

A včera, 18. 9., na sklad dorazila edice plná českých otázek hry Desítka s názvem Desítka: Česko.

 

Seznam připravovaných novinek v češtině

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Zaklínač old world - playmat CZ
Zaklínač old world - playmat CZ
Akt. cena: 4000 Kč
Končí za: 1 den

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas