MINDOK: Nová LAMA

Autor: 1a2a3a4 | 28.7.2021 | 0

MindOK včera, v pondělí 27. 7., naskladnil novou karetní hru LAMA Párty. Jedná se o samostatně hratelnou hru, která obsahuje základní hru LAMA společně s „rozšířením“ – novými kartami, které se dají při hře zapojit pro verzi párty nebo nechat bokem pro partii „klasické“ Lamy. 

LAMA je hra, ve které se hráči snaží co nejdříve zbavit všech svých karet, které ve svém tahu mohou po jedné odhodit, pokud mají stejnou nebo o 1 výžši hodnotí než je poslední odhozená. Karta lamy pak funguje jako takové propojení, kdy je zároveň sedmičku a nulou (dá se položit na šestku, nebo na lamu a na ní se následně dá vynést jednička). Pokud nemáte na ruce kartu, kterou dle pravidel můžete zahrát nezbývá než si kartu dobrat či pasovat (v tomto kole skončit a získat trestné body podle zbylých karet na ruce). To je klasická LAMA.

Nové karty pro párty verzi obsahují buď číslice se symbolem „+“, které dovoluji po této kartě zahrát ještě jednu kartu. Druhý typ nových karet jsou růžové lamy které jsou provázané s novými růžovými trestnými žetony které mají hodnotu -20 bodů.

 

 

Seznam připravovaných novinek v češtině

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Hvězdokupy
Hvězdokupy
Akt. cena: 300 Kč
Končí za: 12 dnů

Offcanvas