MINDOK: Blitzkrieg!

Autor: 1a2a3a4 | 18.8.2021 | 5

Vydavatelství MindOK včera, v úterý 17. 8., naskladnilo válečnou dvojkovku s názvem Blitzkrieg!, jejímž autorem je Paolo Mori, kterého můžeme znát také jako autora her Ethnos, Neobvyklí podezřelí a další.

Hra nese podtitul 2. světová válka ve 20 minutách, což napovídá, že se jedná o rychlovku, ve které se jeden z hráčů ujme Nacistů a druhý Spojenců. Navzájem se hráči budou přetahovat o nadvádu nad jednotlivými bojišti za pomoci vylosovaných žetonů z pytlíčků.

V krabici najdeme i sólo variantu jejímž autorem je Dávid Turczi, který je podepsaný pod hrami jako Imperium: Classics a Legends, Anachrony a dalších. Zároveň v českám vydání nalezneme i alternativní variantu historie s Godzillou což je původně samostatné rozšíření Blitzkrieg!: Nippon.

 

Seznam připravovaných novinek v češtině

Sdílet s přáteli:

Komentáře

503kč tak to je naprosto senzační cena. Ang. hra +rozšíření stála dvojnásobek. Mindok se zase pochlapil super.

18.8.2021 18:28:42

503 Kč Je už hodně zajímavá cena. Ta základní až takhle nízko není. Přesto je to, stejně jako u ostatních našich her, nejnižší možná cena pro vás, kterou můžeme vzhledem k výrobní ceně hry nabídnout. A přesně to se snažíme dělat u všech her, které sem přinášíme. Pokud to někdo ocení, samozřejmě nás to těší.

Člověk MINDOK

19.8.2021 12:35:38

Vybíráme z Bazaru

Tides of Madness - PL
Tides of Madness - PL
Akt. cena: 90 Kč
Končí za: 4 dny

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas