KUBRT VS Petr Čáslava: Rozhovor

Autor: Kurdt57 | 20.6.2018 | 7

V mé oblíbené kavárně Geekárna jsem měl tu čest vyzpovídat před kamerou Petra Čáslavu. Šéfredaktora Deskofobie a hrdého zástupce firmy Czech Games Edition. Ptal jsem se ho samozřejmě na Deskofobii, její budoucnost, minulost, na jeho vztah k recenzentům, jeho zapojení do CGE, na jeho samého apod. :)

 

Kubrtův kanál na Youtube

Kubrtův blog na Facebooku

Kubrtův web

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Kvalita
S tim povidanim o kvalite se ztotoznuju - uz jsem parkrat nekde narazila na nazor, ze je DF moc strojena a ze je lepsi “volnejsi” styl... WTF? Kdyz uz se rozhodnu podivat na nekoho, kdo mi zprostredkovava nejaky content, tak chci, aby to bylo co nejkvalitnejsi, at uz je ten content jakykoliv - film, dokument, porad... Rozhodne to neberu u youtuberu apod. jako samozrejmost, proto pravidelne nikoho takoveho nesleduju (s vyjimkou Tabletop a Johngetsgames) a rozhodne dokazu ocenit, kdyz youtuber je ochoten zainvestovat do poradneho vybaveni a take obetovat silena kvanta casu na pripravu, pretaceni, strih atd. Na nektera videa DF se obcas kouknu a myslim si, ze za nima opravdu stoji kvanta usili a prace, proto, ackoliv nejsem pravidelny odberatel, jejich cinnost ocenuju a uznavam. Naopak kdyz vidim neco, co se tvari jakoze free, pritom je priserne natocene, nesestrihane a tudiz mega dlouhe, pricemz pro me relevantni z toho je tak 5% max, tak me to vylozene rozciluje. Nevim, asi to sve publikum ma, ale ja do nej rozhodne nepatrim. Kdyz chci volny pokec o deskovkach, tak se sejdu s kamarady, pokecame si, zminime spolecne zname, zasmejem se u toho, parada. Proc se mam koukat na spatne natoceny nesestrihany “free” pokec absolutne cizich lidi?

21.6.2018 20:23:42

Plný súhlas s Anyankou :)
...aj keď musím povedať, že aj "free" verzie asi majú svojich prívržencov, inak by už asi neexistovali.

21.6.2018 23:31:35

kvalita...
...no treba povedať, že zrovna toto video je práve príklad nezostrihaného videa, v ktorom hlavne tá kvalita zvuku dosť zaostáva, ale aspoň to vyvažuje obsahom. :)

21.6.2018 23:37:14

...
Natáčeli jsme v celkem hlučné kavárně, to už je na zvuk trošku hardcore, i když máte celkem nákladné mikrofony a zařízení na záznam. :) Také tomu musela být podřízena kompozice apod. Ale tak popovídání to bylo snad zajímavé. A protože to natáčel Petr na svou kameru, tak to je dokonce ostré bez nějakých přehmatů. :D

...................................................................
Redaktor Deskofobie a blogu Kubrt vs Deskovky

22.6.2018 06:41:06

Cardinalle
Tak toto video je takovy rozhovor-reportaz, je videt, ze si to Kubrt pripravil a jelo se svizne a prehledne podle urciteho planu k danemu tematu. Precetla jsem si popis, vypadalo to zajimave, koukla jsem na to - dostala jsem obsahove ve slusnem case to, co jsem od toho ocekavala - pro me zajimavy content, kteremu jsem i pres hlucne misto v pohode rozumela, proto z me v tomto pripade zadne stiznosti na absenci strihu ci kvalitu nataceni nejsou. A i kdyby byly nejake technicke problemy, vidim, ze se Kubrt snazi v tomhle nejak posouvat, za pripadne chyby vzhledem k zatim nedostatku zkusenosti se predem omluvi a sam na ne upozorni, coz mi je sympaticke. Naopak kdyz to nekdo dela spatne schvalne a jeste se tim pysni... to me vytaci.
Jiste, nekdy i takova forma miva uspech, ale to uz musi akteri mit hodne velke charisma a umet bavit, aby to nejak zaujalo.

22.6.2018 08:39:49

kvalita
Souhlasím s Petrem. Na Deskofobii se mi líbí, že má kvalitu. Je na jejích pořadech znát, že o tom někdo předem přemýšlel a dal si na tom záležet.
Nejsem cílová skupina tuberů, kteří si myslí, že na kvalitě a přípravě nezáleží.

Překladatel pravidel nejen pro fu Mindok

24.6.2018 07:44:19

Vybíráme z Bazaru

Cosmic Encounter + 2 rozšíření
Cosmic Encounter + 2 rozšíření
Akt. cena: 1100 Kč
Končí za: 2 dny

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas