Kubrt vs Nemesis: Unboxing

Autor: Kurdt57 | 11.10.2019 | 3

Už je to tady! Hra Nemesis dorazila. Pojďte si se mnou užít rozbalování této hry v nejnovějším videu! :)

Youtube kanál Kubrt referent

Kubrtův blog na Facebooku

Kubrtovy webové stránky

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Re: za mě dva nedostatky
Insert se tváří jakože pojme i obalené karty (jsou tam na to vyloženě popsaný místa), jenže ty malý se tam ve skutečnosti na délku v obalech nevejdou, přestože velký kupodivu jo.

A pak mě teda přijde jako docela fail, že sice si dali práci udělat průhledné víko na každé patro, jenže není tam krucinál nikde místo na prsty, aby se každé patro dalo rozumně vytáhnout... Převrátit to znamená si všechny drobné komponenty vysypat z přihrádek, zkoušet strčit prsty vedle zase znamená namáhat bok krabice, což nevyhnutelně za čas povede k roztržení víka ... :(

12.10.2019 01:52:59

PS
Teda sorry, ne víka, ale prostě té boční stěny krabice v jednom nebo druhém rohu ...

12.10.2019 01:54:19

...
Tak insert vyhod a mas zcela standardni vybaveni hry. :) Videl jsi nekdy inserty od FFG? Jediny ma TI, ale ten je mongolsky na kvadrat. Universalni superinsert dnes holt cekat nejde. :( Takze nemesis je podle me v tomhle vyrazny nadprumer.

Obaly se vejdou do nejakych 60 mikronu, to uz je celkem na vyber. :)


...................................................................
Redaktor Deskofobie a blogu Kubrt vs Deskovky

12.10.2019 07:19:34

Re: ...
Nerozumíme si.
1. insert je funkční pro figurky, pokud ho vyhodím, tak zase je riziko, že se po cestě něco poláme apod.
2. mě nešlo o to, že by se nevešly karty na šířku kvůli tlustějším prémiovým 90mikron obalům, to by se právěže vešly. Ale ty malý se nevejdou na DÉLKU a to přestože jsem použil obaly přímo od Rebelu, který je na krabici uvedenej i jako spoluvydavatel (!), a které nijak zvlášť nepřečuhují délku karty (jako to dělají třeba FFG sleevy) ...

To je ten problém. Přitom paradoxně u dlouhejch je ta přihrádka na to vyměřená dobře. Ale u krátkejch karet to prostě z nějakýho záhadnýho důvodu nevyšlo.

Srovnání s FFG není na místě. Ano, samozřejmě vím jak vypadají klasické kartony od FFG, ale FFG nepracuje s tím, že insert má mít funkci, stejně jako bohužel stále většina výrobců.
Naopak zde je evidentní, že tvůrce chtěl, aby insert měl funkci (v přihrádkách más naznačovaný, co do nich máš dát, u karet máš vyloženě popisek "místo rezervováno pro obalené karty" ... avšak přesto to někdo někde posral a vyměřil blbě. A to je ten fail, bohužel.

Takže ano, snaha byla, ale to prvotní nadšení to trochu zchladí, no ...
Plus jeden fakt stupidní překlad zbraně do češtiny a za to zas může někdo jiný ... :))

12.10.2019 10:26:35

Vybíráme z Bazaru

X-files CCG - RARITA
X-files CCG - RARITA
Akt. cena: 1999 Kč
Končí za: 3 dny

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas