JOUOB.CAST@68: Batátový erotikon (18+)

Autor: alladjex | 19.11.2017 | 0

Elektrizující vzduch v místnosti provází přípravy na natáčení šedesátého osmého dílu. V místnosti se pohybují dva muži s perfektně střiženými knírky pod nosem. Mladík působí suverénním dojmem v kontrastu k dospělému serióznímu muži, jenž může evokovat dojem jisté nesmělosti. Leckoho překvapí, že jde o vysoce postavená zvířata, která mají pod palcem ve společnost Albi kde co, zejména takové komodity jako deskové hry. Ano! Našimi hosty byli na jaře představení Michal a David.

Naprosto neučesané nezřízené orgie, kterým vládne rozprava o erotických hrách, mohou leckoho překvapit. V JOUOB.castu se ovšem nebojíme rozkrývat i lechtivá a ošemetná témata jakými jsou žemlovka či batátové hranolky.

Pokud se těšíte na jiná než sexuální a kulinářská odhalení, budete zklamáni. David i Michal byli jako z plyšové žuly. Milí a přítulní, nicméně z hlediska vydavatelského tajemství pevní a neoblomní. Nicméně my jsme už v zárodku plánovali přátelský pokec, který nemusí přetékat informačními hodnotami a doufáme, že tímto způsobem poslouží i vašemu pobavení.

 Mcq & @lladjex

JOUOB – kanál na Youtube

JOUOB – Facebook

JOUOB – Twitter

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

High Frontier CZ
High Frontier CZ
Akt. cena: 3200 Kč
Končí za: 12 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas