JOUOB.CAST@38: Déjà vu

Autor: alladjex | 10.7.2017 | 2

Natáčení dílu trvalo hodně přes dvě hodiny, ale našim věrným i nevěrným divákům z něj nabídneme jen hodinu a tři čtvrtky. Protože po dlouhé době nás zákeřně zaskočila technika a během prvního záznamu se vypnulo nahrávání zvuku. Srdnatě jsme se pustili do repetice, ale jak sami uslyšíte i uvidíte, na první půlhodince se naše schizofrenie trošku podepsala.

Protože příští týden s největší pravděpodobností JOUOB.cast vynechá, připravili jsme si pro vás pořádnou porci drbů, pomluv a chytračení. Sami pak zvažte, jestli to vydržíte v kuse a nebo si necháte osmatřicítku na pokračování. 

Deskoherní zážitky

Flashnews

Novinky a tématka na hromádce

Na závěr

  • 1:44:45 Naši sponzoři

JOUOB - kanál na Youtube 

JOUOB - Facebook

McQ & Pet & @lladjex

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Pictomania - bodování
Bodování v Pictomanii nevysvětluju. Předem řeknu jen, že je dobré nakreslit to tak, aby to poznal aspoň někdo, ale zase ne všichni - podobně jako v Dixitu. A dovysvětlím to až opravdu během bodování. Zatím to funguje.

Já zatím vidím problém, co se Vlaadových party her týče, jen v Ušácích a paroháčích, protože tam je třeba tu básníčku číst dost rychle, aby ta hra fungovala a když to většina prvohráčů stěží slabikuje...

10.7.2017 16:47:50

Vybíráme z Bazaru

Labyrinth
Labyrinth
Akt. cena: 400 Kč
Končí za: 13 dnů

Offcanvas