JOUOB.CAST@17: Micro & Macro - širokospektrý pohled

Autor: alladjex | 12.3.2017 | 1

Poslouchejte to!

Leckdo si stěžuje, že je JOUOB.cast moc dlouhý. Nevydrží se na něj dívat hodinu. Chce informace kondenzované jako mléko v plechovce. Naštěstí se postupně najdou tací, kteří zjišťují, že si lze plzeňskou deskoherní melanž – ať už chápanou ve smyslu směsi nebo herbertovské drogy – pustit na pozadí k nějaké té bohulibé činnosti. Na obrazovku stačí jen občasně hodit okem, pokud se chcete pobavit psychotickým přepínáním pohledů ve streamovacím softwaru.

Zvláště poslední část nebyla kreací s videem ušetřena a přesně podle klasického vzorce procesu učení muselo prostě dřív nebo později dojít k propadu kvality a schopností technika. @lladjex to prostě nějak nezvládl. Pohled na hry se trhá. V závěru ukazujeme a komentujeme webové stránky, ale nebohý divák zírá do prázdné zelené plochy. Naštěstí toho všeho je posluchač ušetřen a těší se z napěchovaného JOUOB.castu věnovaného:

  • Rising Sun – epická kickstarterová kampaň CMON Limited
  • Trolí palce – nejlepší hry roku 2016 dle zatrolenců z webu Zatrolené hry
  • Golden Geek Awards – nejlepší hry roku 2016 dle geeků z webu Board Game Geek

Microjelen, Macroviking, @lladjex prošli oběma žebříčky s elegancí tančícího slona a vrhají na posluchače turbulentní proud deskových her.

Microjelen & Macroviking & @lladjex

Trolí palce 2016

Golden Geek Awards 2016

JOUOB - kanál na Youtube

JOUOB - Facebook

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Escape Room: Úniková hra 2
Escape Room: Úniková hra 2
Akt. cena: 500 Kč
Končí za: 7 dnů

Offcanvas