FOX IN THE BOX: Mind MGMT: Hra o psychické špionáži je skladem!

Autor: Tomoko | 20.11.2023 | 2

Vydavatelství Fox in the Box ve čtvrtek 16. 11. 2023 oznámilo naskladnění hry Mind MGMT: Hra o psychické špionáži (Mind MGMT: The Psychic Espionage "Game") od dvojice autorů Jay Cormier a Sen-Foong Lim. Hra poputuje do obchodů v pondělí 20. 11. 2023 a v tento den se začnou zároveň rozesílat také všechny předobjednávky.

Privátní: 2023-11-18-01.jpg

Mind MGMT: Hra o psychické špionáži je desková hra inspirovaná stejnojmenným komiksem od Matta Kindta, kde se o záchranu světa utká tajemná organizace Mind MGMT a frakce Odpadlých agentů.

Hra je založena na skrytém pohybu a týmové spolupráci. Jeden hráč hraje za náboráře Mind MGMT, tajné organizace, která využívá psychické schopnosti svých agentů. Náborář se pohybuje v utajení po herním plánu. Za svou zástěnou si skrytě zapisuje svůj průchod městem, přičemž na jedno místo nesmí vkročit vícekrát. Navíc má na povel své spojence v podobě postav Nesmrtelných, kteří mohou některé akce agentům blokovat a tím jim ztěžují jejich pátrání a odhalení Náboráře. Náborář se snaží získat nové rekruty, kteří mají podobné schopnosti, a zároveň se vyhýbá čtyřem zběhlým agentům, kteří ho pronásledují po celém městě, které představuje herní plán rozdělený na jednotlivé sektory. Zběhlí agenti musí spolupracovat a používat své dedukční schopnosti, aby odhalili a dopadli náboráře.

Náborář vyhrává tak, že získá na svou stranu dvanáct rekrutů nebo přežije šestnáct tahů, aniž by byl odhalen. Odpadlí agenti vyhrají pouze tak, že odhalí Náboráře, přičemž se svou postavou musí být v době odhalení na stejném políčku společně s Náborářem.

Hra se navíc skládá z několika misí, které se postupně odemykají a přidávají nové prvky do hry v závislosti na výsledku předchozí partie. Dále také obsahuje spoustu tajných zpráv, kódů a skrytých překvapení, které obohacují zážitek ze hry. Hru je možné hrát i v sólovém nebo kooperativním režimu s pomocí mobilní aplikace.

Hra je určena pro 1 až 5 hráčů od 13 let s herní dobou okolo 60 minut na jednu partii.

Seznam připravovaných novinek v češtině

Trolí hlídka

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Agricola v CZ (Mindok) + rozšíření
Agricola v CZ (Mindok) + rozšíření
Akt. cena: 1450 Kč
Končí za: 20 hodin

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas