DINO TOYS: Sequence Stacks: Karetní hra a Penalty skladem!

Autor: Tomoko | 6.3.2024 | 0

Vydavatelství Dino Toys v minulých dnech naskladnilo a spustilo prodej dvou malých karetních novinek. 22. 2. 2024 to byla hra s názvem Sequence Stacks: Karetní hra od Douga Reutera a následně 1. 3. 2024 hra Penalty od Jardy Šimka.

Privátní: 2024-03-04-02.jpg

Sequence Stacks: Karetní hra je karetní variantou známé hry Sequence. V této hře hráči tvoří sequence neboli postupky číselné řady od jedna do pěti ve dvou různých barvách za pomocí hraní karet z ruky na jednu ze čtyř hromádek uprostřed stolu. Hráč, kterému se podaří dokončit sequenci pátou kartou, získá žeton odpovídající barvy. Hra obsahuje kromě číselných karet také akční karty, které obsahují různé efekty ovlivňující průběh hry. Cílem hry je tedy sestavovat číselné sequence, které hráčům přinesou barevné žetony. Ve hře vítězí hráč, který jako první nasbírá pět těchto žetonů, přičemž musí mít minimálně po dvou žetonech od každé barvy.

Hra je určena pro 2 až 6 hráčů od 7 let s herní dobou 10 až 30 minut.

Privátní: 2024-03-04-03.jpg

Privátní: 2024-03-04-04.png

Penalty je malá svižná karetní hra s tématem fotbalu. Hráči se v této hře postupně střídají v roli útočníka a brankáře. Útočník se snaží za pomocí svých karet nastřílet co nejvíce branek, brankář se naopak snaží co nejvíce útočníkových pokusů zneškodnit.

Hra je určena pro 2 až 4 hráče od 5 let s herní dobou okolo 10 minut.

Trolí hlídka

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Legendy země Euthie - Limitovaná edice
Legendy země Euthie - Limitovaná edice
Akt. cena: 1700 Kč
Končí za: 13 hodin

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas