DINO TOYS: Schovka a Red Hot Silly Peppers v prodeji

Autor: Tomoko | 29.4.2023 | 0

Vydavatelství Dino Toys v uplynulých dnech spustilo prodej dvou svých novinek: Schovka Jana Vodičky a Red Hot Silly Peppers Martina Nedergaarda Andersena.

Schovka je dětská hra, ve které si zvířátka v lese hrají na schovávanou a hledají ty nejlepší úkryty, přičemž hráči se je snaží najít.

Hlavním cílem je tedy najít a nasbírat co nejvíce kartiček zvířátek, přičemž si malí hráči v průběhu hry při schovávání a hledání roztomilých zvířátek trénují paměť, postřeh a základy taktického uvažování. Jedná se o hru, kterou zvládnou již malí hráči od tří let, ale obsahuje několik variant obtížnosti, aby se u ní bavily i děti vyšších věkových kategorií.

Hra je určena pro 2 až 6 hráčů od 3 let s herní dobou okolo 15 minut.

Red Hot Silly Peppers je svižná rodinná postřehová hra, kdy cílem hry je mít největší balíček karet s papričkami v okamžiku, kdy jeden z hráčů odehraje svou poslední kartu.

Hráči postupně vykládají své karty do několika odkládacích balíčků (v závislosti na počtu hráčů). Jakmile se na vrchních vyložených kartách objeví kombinace, která odpovídá jednomu ze tří zadání, musí hráči jednu z těchto karet zakrýt dlaní. Hráč, který je nejrychlejší, si vybere jeden z odkládacích balíčků a umístí jej naspod svého balíčku. Jakmile některému hráči dojdou karty, spočítají si všichni karty ve svém vykládacím i odkládacím balíčku a ten, kdo jich má nejvíce, se stane vítězem.

Hra je určena pro 2 až 6 hráčů od 10 let s herní dobou okolo 10 minut.

 

Seznam připravovaných novinek v češtině

Trolí hlídka

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Legendy západu
Legendy západu
Akt. cena: 300 Kč
Končí za: 5 dnů

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas