DINO TOYS: Duhová medúza a Mrkve a zběsile skladem!

Autor: Tomoko | 10.9.2023 | 0

Vydavatelství Dino Toys v průběhu srpna naskladnilo dvě menší dětské hry s názvem Duhová medúza, jejímž autorem je Davide Panizza, a Mrkve a zběsile Luca Rémonda.

Privátní: 2023-09-07-03.jpg

Duhová medúza je logická hra určená pro nejmenší hráče, která však nabízí několik úrovní obtížnosti, a tak, jak děti rostou, roste s nimi i tato hra. V této hře se malí hráči ponoří do hlubin oceánů, kdy jejich cílem je, sestavit ze svých karet chapadlo duhové medúzy.

V každém tahu hráč zahraje jednu svou kartu, aby ji zkombinoval s chapadlem, které staví. Jeho úkolem je sladit barvu svých karet s chapadlem a zároveň se snaží zablokovat své soupeře. Snahou hráče je sestavit dokonalé chapadlo tak, že vytvoří sérii pěti karet se stejnou barvou. Díky různým barevným kartám a chapadlům se děti učí poznávat a pojmenovávat různé barvy, čímž hra nabízí také vzdělávací aspekt, jež podporuje rozvoj jejich smyslového vnímání.

Hra je určena pro 2 až 4 hráče od 4 let s herní dobou okolo 15 minut. Hra vyšla 9. srpna 2023.

Privátní: 2023-09-07-01.png

 

Privátní: 2023-09-07-02.jpg

Mrkve a zběsile je blafovací závodní hra plná zvířátek. Každý hráč má svou vlastní figurku zeleniny, kterou se snaží dostat do cíle jako první, za pomocí hraní svých karet. Hráči ve hře blafují a závodí tím, že simultánně hrají karty se zvířátky, s nimiž se snaží úspěšně dojít se svou figurkou do cíle pro cennou trofej. Každé zvířátko má své vlastní schopnosti a dovednosti, a proto je hráč musí na dráhu vyslat ve správný okamžik, aby svou figurku dovedl k cílové pásce jako první.

Hra je určena pro 2 až 5 hráčů od 6 let s herní dobou okolo 10 minut. Hra vyšla 16. srpna 2023.

Seznam připravovaných novinek v češtině

Trolí hlídka

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Moje kavárnička
Moje kavárnička
Akt. cena: 520 Kč
Končí za: 7 dnů

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas