DINO TOYS: Deník malého poseroutky – Bláznivá rychlovka v prodeji!

Autor: Tomoko | 6.2.2024 | 1

Vydavatelství Dino Toys oznámilo 31. 1. 2024 spuštění prodeje malé a svižné karetní hry na motivy úspěšné knižní série s názvem Deník malého poseroutky – Bláznivá rychlovka od Goliath Games.

Deník malého poseroutky – Bláznivá rychlovka je malá karetní hra obsahující šedesát čtyři karet s oblíbenými postavičkami Gregem, Rodrickem, Rowleym, Mannym a dalšími z knižní série Deníku malého poseroutky.

Na začátku hry se všechny karty zamíchají a rozloží na jednu hromadu lícem dolů. Poté všichni hráči hrají najednou. Jednou rukou otáčejí karty a hledají tu, která se jim hodí do jejich balíčku, přičemž jejich cílem je nasbírat do svého balíčku karty, které jim umožní vyložit co nejdelší řetězec karet, ve kterém na sebe nenavazují dvě stejné barvy ani dvě stejné postavy. Hra končí ve chvíli, kdy na stole nezbyla žádná karta. Každý hráč poté vyskládá svůj balíček, kartu po kartě, ale jakmile je jedno z pravidel (opakující se postava nebo barva) porušeno, řetězec je uzavřen a začíná nový. Hráč s nejdelším řetězcem vyhrává. Pravidla obsahují i variantu pro mladší hráče, kdy se hraje pouze s jedním ze dvou pravidel.

Hra je určena pro 2 až 4 hráče od 6 let s herní dobou okolo 10 minut.

Privátní: 2024-02-06-01.png

Privátní: 2024-02-06-02.png

Trolí hlídka

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

The treason of Saruman Eng
The treason of Saruman Eng
Akt. cena: 750 Kč
Končí za: 5 dnů

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas