DINO TOYS: Aldebaran Duel od Vladimíra Suchého skladem!

Autor: Tomoko | 27.8.2023 | 2

Vydavatelství Dino Toys dne 24. 8. 2023 spustilo prodej své novinky s názvem Aldebaran Duel od Vladimíra Suchého (Podmořská města, Praga Caput Regni, Messina 1347 nebo Truhlaříci s.r.o.).

Aldebaran Duel je strategická karetní hra, ve které se hráči stanou vůdci vesmírné flotily, se kterou se snaží ovládnout co největší část nově dostupné planetární soustavy. Během tří epoch objevují nové planety, osídlují je, využívají jejich nerostné bohatství ke stavbě vesmírných lodí a snaží se získat převahu nad svým protivníkem.

 

Privátní: 2023-08-24-01.jpg

 

V průběhu hry hráči získávají karty, které představují raketoplány, těžební stanice, kolonizované části planet nebo suroviny a musí optimalizovat své tahy a pečlivě zvážit, zda své karty vyloží nebo použijí jako suroviny. Za pomocí těchto karet mohou budovat planety, flotily obchodních, diplomatických či bitevních lodí a získávat vliv v prozkoumaném vesmíru či objevovat nové technologie. Vyhrává ten hráč, který po třech epochách vybuduje nejlépe fungující novou civilizaci.

Hra je určena pro 1 až 2 hráče od 12 let s herní dobou okolo 60 minut.

Seznam připravovaných novinek v češtině

Trolí hlídka

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Na to, že už je to v prodeji, tak nikde žádný gameplay nebo návod nebo představovačka, bych čekal, že se o té hře dá najít víc informací,ale asi hledám špatně.

28.8.2023 20:31:49

@Tormentr Také mě to dost překvapuje. Už jen proto, že dvojkovkám se poslední dobou na českém trhu docela daří a tato je oproti většině poměrně unikátní a zajímavá, navíc z domácí produkce a od známého a respektovaného autora.

28.8.2023 21:21:25 | Upraveno autorem (porovnej)

Vybíráme z Bazaru

Trosečníci
Trosečníci
Akt. cena: 700 Kč
Končí za: 4 dny

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas