CROWDFUNDING: Kickstarterové kampaně rozšíření hry Euthia Cruel Frost a hry Project L: Square One

Autor: Ondřej Podavka | 6.5.2024 | 2

Na crowdfundingové platformě Kickstarter byla spuštěna kampaň na vydání rozšíření Euthia: Torment of Resurrection – Cruel Frost autorů Tadeáše Spousty a Markéty Bláhové. V této závěrečné kapitole příběhu se pavoučí královna zmocní zakázané ledové magie, doposud střežené ledovými klany, které se rozprchly do Euthie, aby její obyvatele varovaly před hrozící mrazivou temnotou.

Rozšíření do hry přináší ‒ kromě množství herního materiálu ‒ dvě nové postavy operující s ledovou magií, dva nové scénáře a herní modul Ledové pařáty s novými herními mechanikami: ledové bouře přeměňují krajinu ve hře, a pohyb přes zmrzlý terén tak působí omrzliny, ale také otevírá přístup k ledové magii; ledové klany podporují hrdiny a pomáhají jim s přežitím v mrazu a učením se novým schopnostem.

Kampaň potrvá do 16. května.



Podpořit na Kickstarteru je možné i další hru českých autorů, Project L: Square One Jana Soukala a Patrika Chlebouna, kterou přináší studio Boardcubator. Jedná se o samostatné pokračování hry Adama Španěla Project L a podobně jako v případně původního titulu se jedná o engine builder, v němž hráči získávají nové dílky nebo je upgradují na dílky pokročilejší a postupně jimi zaplňují karty s výřezy, za což získávají další dílky či vítězné body. Nově však dílky nemají tetrisové tvary, ale jedná se o malé čtverečky různé úrovně. Každá karta nyní představuje sekvenci několika řad, které hráči postupně zaplňují shora dolů.

Ve svém tahu mají hráči kromě získávání karet z nabídky a umisťování dílků nově možnost vyměnit několik dílků nižší úrovně za dílek úrovně vyšší, nebo naopak pokročilejší dílek za více dílků nižší úrovně. Nový strategický význam má „master“ akce, která umožňuje zaplnit po jedné řadě na každé kartě sekvence: pokud se hráči podaří takto dokončit alespoň dvě sekvence, získá za to bonusové body.

Kampaň byla již ukončena, stále však probíhá její late pledge.

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Rock me Archimedes
Akt. cena: 200 Kč
Končí za: 13 dnů

Offcanvas