CROWDFUNDING: Alien Frontiers, Power Rangers, Raiatea, Unstable Unicorns...

Autor: D@R | 19.8.2018 | 9

Alien Frontiers: Factions Definitive Edition

Alien Frontiers je dice placement area control hra pro 2-4 hráčů. Poprvé vyšla v roce 2010 a od té doby se dočkala několika reprintů i rozšíření. Tato kampaň přináší téměř vše, co dosud bylo ke hře vydané, včetně promo rozšíření miniatur osídlení, plus navíc zcela novou frakci Mercury's Angels.  

Alien Frontiers: Factions Definitive Edition -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


Power Rangers: Heroes of the Grid Board Game

Postavičky z devadesátkového seriálu v kartonovém balení. Ačkoliv je tato kooperativní hra pro 2-5 hráčů doplněna desítkami miniatur, hlavní roli zde hrají karty. Úkolem hrdinů je uchránit čtyři lokace města od přílivu monster a připravit se na finální boj s hlavním bosem. Pokud v závěrečném boji zvítězí, vyhrávají hru.

Power Rangers: Heroes of the Grid Board Game -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


Liberation - An Asymmetric Hidden Movement Game

Hra o pouhých 18 kartách určená pro 2 hráče. Čtyři oboustranné karty tvoří mapu, kde jeden z hráčů ukryje svou základnu, druhý se ho bude snažit během tří kol vypátrat. Základnu je ale možné přesouvat, takže pátrání asi nebude tak snadné, na druhou stranu druhý hráč má možnost obsazováním měst zužovat okruh dostupných úkrytů.

Liberation - An Asymmetric Hidden Movement Game -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


Firenze - Raiatea - Counterfeiters

Tři různé hry od jednoho vydavatele nyní v kampani za zvýhodněnou cenu a s pár drobnými bonusy navíc. Firenze je ekonomická hra pro 2-5 hráčů ve které se snažíte přinést své rodině co nejvíce bodů prestiže. Novinkou je Counterfeiters, kde si zkusí přijít k jmění 2-4 hráči přeměnou falešných peněz na pravé. A také Raiatea, kde stavíte chrám polynéským bohům s vrtkavou přízní.

Firenze - Raiatea - Counterfeiters -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


Unstable Unicorns: Control & Chaos (The Backercorn Project)

Rohatí poníci jsou zpět! Karetní párty hru pro 2-8 hráčů si nyní můžete vypepšit o dvě velká a několik menších rozšíření. Na duhové vlně ujíždí už skoro 7 tisíc přispěvatelů, svezete se taky?

Unstable Unicorns: Control & Chaos (The Backercorn Project) -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


Spatial: Multiplayer Holographic AR Tabletop Gaming

Na konec jsem si nechal něco, co už asi ani není desková hra a moc to ve mně nerezonuje. Nicméně možná právě toto je náznak nového trendu, kam minimálně část zábavního průmyslu může směřovat. Tvůrci v této hře pro 2-6 hráčů propojili fyzické herní komponenty s holografickou projekcí. Pro lepší představu mrkněte na video na stránkách kampaně.

 

Spatial: Multiplayer Holographic AR Tabletop Gaming -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


Tak a tím bychom to měli. Konečně jsem dohnal zpozdění z minulých týdnů a můžu opět kráčet s hlavou hrdě vztyčenou :-) Bez mučení se ale přiznám, že jsem v přehledu pár kampaní, které mi nepřišly nijak zásadní, jednoduše vynechal, abych si práci trochu ulehčil. Jako obvykle mě proto neváhejte případně v komentářích doplnit. Užívejte posledních dnů prázdnin!

Sdílet s přáteli:

Komentáře

D@R

Předchozí článek
Zatímco byl uveřejněn můj poslední přehled kampaní na KS, předchozí článek stále ještě čeká na schválení, je v tom trochu zmatek :-)

20.8.2018 08:06:04

Vybíráme z Bazaru

The King is Dead + obaly
The King is Dead + obaly
Akt. cena: 510 Kč
Končí za: 3 dny

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas