Charitativní aukce na pomoc Ukrajině – hry od hráčů

Autor: Miner | 2.3.2022 | 20

V souvislosti s charitativní aukcí na pomoc Ukrajině, kterou pořádáme ve spolupráci s vydavateli se na nás obrátily spousty hráčů, že by také rádi nabídli své hry. Všechny tyto nabídky nás ohromně těší a cítíme nutnost tyto iniciativy podpořit. Tudíž jsme se rozhodli rozjet další vlnu aukcí, tentokrát s hrami od samotných hráčů.

Abychom mohli garantovat, že vše proběhne v pořádku, je nutné, abychom hry měli fyzicky u sebe a mohli tak zajistit jejich odeslání příjemcům. Pokud tedy chcete poskytnout své hry do aukce, kontaktujte autora tohoto článku (Minera) přes e-mail: miner(zavináč)zatrolene-hry.cz.

Ten se s vámi domluví na zaslání her a ve chvíli, kdy je obdrží, bude hra vystavena. Hry budou vystaveny buď pod účtem Miner nebo Zeus a v popisu každé hry bude uvedeno, který uživatel ji daroval. Podmínky budou stejné u her poskytnutých vydavateli. Tj. veškerý výtěžek půjde buď na sbírky pro Ukrajinu zřízené organizacemi Člověkem v tísni nebo Pamět národa dle výběru výherce aukce. Zatrolené hry samozřejmě nebudou mít z aukcí žádnou provizi. Vzhledem k omezeným skladovacím kapacitám si vyhrazujeme možnost akci dočasně pozastavit či stopnout. 

Poskytnuté hry musí být kompletní, případně pokud chybí nepodstatná část, musí to být jasně uvedeno, tudíž pokud zvažujete poskytnutí hry, která není nová, proveďte prosím zevrubnou kontrolu stavu a komponentů. Dávejte pouze hry v dobrém stavu, výjimkou mohou být raritní vyprodané kousky a hry, které mají smysluplnou hodnotu, tj. nenabízejte prosím sadu žolíkových hracích karet či hry z výprodejů velkých obchodních řetězců.

UPDATE (Miner): Co se týká vystavení her, rozhodli jsme se, že je budu vystavovat v průběhu příštího týdne. Chceme nechat doběhnout současné aukce her od vydavatelů + většinu her, které mně budou zasílány beztak dostanu až příští týden. Takže pak rozjedeme druhou vlnu. Díky.

Seznam aktivních charitativních aukcí

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zítra pošlu fotky na posouzení :-) Většinou bude poškozená krabice (roztržený roh a podobně), herní komponenty by měly být v pořádku. Předvybral jsem Terra Mysticu komplet, Summoner wars základní sadu + 6 balíčků, Notre Dame a asi tam ještě hodím Kingdom builder a Fresco. Možná ještě něco.

2.3.2022 13:43:13

Díky moc!

To s posláním fotek je dobrý point. U her, které nejsou nové prosím i o zaslání fotek, vyberte prosím takové, aby byl vidět stav hry.

Zároveň pokud jste někdo z Plzně, tak se dá domluvit osobní předání s kolegou Honzou (2vkjmch) a se mnou se případně dá domluvit osobní předání v Praze. Místo, kde budeme hry skladovat je v Praze na Jižním městě, kousek od metra Chodov.

2.3.2022 14:24:17

Skvela akce, skvelej napad. Hry už jsem předal. Hura do toho….tri mouchy jednou ranou: uděláte radost jiným hráčům, oba přispějete Ukrajině a jeste si uděláte místo ve skříni. Diky admini. 

4.3.2022 10:32:36

Plzeň a okolí: Jen chci zmínit, že @Miner myslel mne, takže jestli bude chtít ještě někdo další dát nějakou hru do aukcí s možností předání v Plzni, tak napište.

4.3.2022 17:19:16

@Miner @Zeus Nedal by se ten článok - Seznam pripnut nejak fixne na titulku ? Blbo sa to hľadá v bazáru 

10.3.2022 10:17:30 | Upraveno autorem (porovnej)

@paladin91 - Odkaz na charitativní aukce je pod upotávkou v pravém sloupci. 

11.3.2022 08:35:06

@ miner Asi kdyt jdes pres web a nemáš personalizova nastavení  

ale s vlastním nastavení a přes telefon , pokud nevíš kde to je tak to nenajdes. 

11.3.2022 13:13:05

Vybíráme z Bazaru

Pantheon
Akt. cena: 300 Kč
Končí za: 6 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas