CGE: Hádanky ze světa Krycích jmen nově dostupné pro všechny

Autor: UrsusLuin | 19.12.2023 | 1

Krycí jména: Výzvy jsou novou hrou ze světa Krycích jmen. Jde o webovou verzi denních výzev z mobilní verze hry, která minulý rok vyšla exkluzivně v České republice v rámci světové předpremiéry. 

„Jedná se o hádanky připravované přímo hráči pro jiné hráče. Tisíce hráčů tak mají dostatek úloh k řešení a navíc tím jednotlivé hádanky ohodnotí. Nejlepší tvůrci i řešitelé jsou pak v mobilní verzi odměněni trofejemi, postupem v hierarchii agentů a dalšími herními odměnami,“ popisuje princip tohoto herního módu autor Vlaada Chvátil a dodává: „V rámci českého vydání mobilní verze Krycích jmen vznikly už statisíce takových hádanek. Některé jsou opravdu povedené, a tak jsme se rozhodli nabídnout je i těm, kteří naši hru ve svém mobilu zatím nemají. Každý den tak na webu denních výzev najdete tři nápovědy, ke kterým musíte najít ta správná slova. A když to zvládnete bez chybičky, čeká vás ještě jedno překvapení.“

Všichni hráči přitom luští v daný den stejnou sadu hádanek. Pomocí statistik a jednoduchého sdílení se pak budou moci porovnat se svými přáteli na sociálních sítích. Není přitom potřeba si cokoliv instalovat nebo se kdekoliv registrovat. Stačí zadat do svého prohlížeče adresu www.codenames.game/daily.

Denní výzvy se těší mezi hráči mobilních Krycích jmen velké popularitě. Ostatně od spuštění hry jich vyluštili už přes 10 milionů. Nová Krycí jména: Výzvy jsou, stejně jako stejnojmenná desková hra, založeny na slovních asociacích a na kreativní práci s jazykem. Právě kombinace jednoduchých pravidel a přemýšlivějšího způsobu hraní z výzev dělá ideální denní jednohubku pro všechny milovníky křížovek, sudoku a dalších logických či vědomostních her. Po Krycích jménech Online jde o další způsob, jak si tuto hru užít, a to zcela zdarma.

Webová stránka Krycí jména: Výzvy

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

7th Continent KS + 9 rozšíření + playmat + deník
7th Continent KS + 9 rozšíření + playmat + deník
Akt. cena: 8000 Kč
Končí za: 1 hodina

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas