CGE: Chcete dělat deskovky? Czech Games Edition hledá hned dvě posily na marketing!

Autor: UrsusLuin | 30.1.2024 | 3

Práce snů?
Práce snů!
Volných pracovních míst v našem koníčku není zrovna mnoho. Tentokrát jsou volné dokonce hned dvě! Czech Games Edition hledá nové členy svého marketingového týmu. 😍
 
Marketingový graphic designér ✍️
Vaším úkolem bude tvorba online bannerů, velkoformátových reklamních a jiných marketingových materiálů na výstavy a deskoherní akce, reklamní tiskoviny. Určitě oceníme systematickou evidenci a organizaci reklamních materiálů, a samozřejmě přísun kreativních nápadů. Více o pozici najdete na: https://czechgames.com/kariera/marketing-graphic-designer.html.
 
Systematický marketingový specialista 📈
Na téhle pozici upotřebíte především pečlivost, systematičnost a smysl pro pořádek. Budete mít na starosti pravidelnou marketingovou komunikaci (e-mail, novinky na webu...), aktualizaci a údržbu marketingových materiálů na herních stránkách nebo odkazech pro média. V neposlední řadě budeme rádi za udržování interních marketingových databází (ocenění, kontakty...). Více informací najdete na: https://czechgames.com/kariera/systematic-marketer.html.
 
Jak by měl vypadat ideální kandidát?
Předně má rád deskovky! Práce v angličtině mu nedělá problém. Přece jenom většina komunikace CGE míří na americký trh. Oba kolegové budou sedět v pražské kanceláři. Pokud vás pozice zaujaly, klidně se ptejte v komentářích. Nebo rovnou pošlete motivační dopis a CV na e-mail jobs@czechgames.com. 😉
 
Sdílet s přáteli:

Komentáře

Při přečtení nadpisu jsem si vzpomněl na ten starý vtip.

Jste mladý, vzdělaný, zkušený a komunikativní?
Jste připravený pracovat opravdu s plným nasazením?
Chcete vydělávat 100 a více tisíc měsíčně a cestovat po celém světě?
Pokud ano, tak běžte do hajzlu! My hledáme truhláře.

30.1.2024 08:53:55

Dobrý vtip. :) 

Ale ne, u nás se na vývoji deskovek podílí opravdu všichni. Takže i markeťáci si užijí opravdovou tvorbu a debaty nad prototypy. 

30.1.2024 09:14:17

Vybíráme z Bazaru

Mouthguard Challenge
Akt. cena: 150 Kč
Končí za: 2 dny

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas