BOARDBROS: Festival zvířátek je skladem!

Autor: Tomoko | 29.11.2023 | 2

Vydavatelství BoardBros dne 21. 11. 2023 naskladnilo deskovou hru s názvem Festival zvířátek (Maple Valley) autorky Útulných doupat Roberty Taylor. Hra u nás vychází v běžné i kickstarter verzi, která obsahuje oproti retail verzi luxusní dřevěné komponenty a dvě mini rozšíření: Havraní poutník a Opeření kamarádi.

Privátní: 2023-11-28-01.jpg

Privátní: 2023-11-28-02.jpg

Festival zvířátek je samostatná hra zasazená do světa Útulných doupat, v níž zvířátka z Javorového údolí pořádají jarní festival. Hráči se v této hře vžijí do role zvířátek, cestujích po stezkách na hracím plánu, která hledají přátele, sbírají suroviny a plní úkoly, aby si zajistili co nejlepší hostinu a zábavu.

Hráč ve svém tahu zahraje jednu kartu zvířecího kamaráda z ruky, která mu umožní pohnout svou figurkou na plánu po jedné z možných cest vedoucích napříč lokacemi, kde následně vykoná akci daného políčka. V průběhu hry bude hráč do svého balíčku získávat další karty zvířecích pomocníků se speciálními schopnostmi, kteří mu pomohou se pohybovat po cestě jiným typem terénu, učit se novým dovednostem, získávat více druhů surovin a pochoutek, ze kterých poté bude vyrábět různá potěšení v podobě dárků či ozdob a plánovat zábavu na festival.

Hráči se střídají na tazích, dokud mají karty kamarádů. Jakmile je všechny zahrají, kolo skončí a následně začne nové. Kdo má po pěti kolech nejvíce bodů, vyhrává.

Hra je určena pro 1 až 5 hráčů od 8 let s herní dobou okolo 60 minut.

Seznam připravovaných novinek v češtině

Trolí hlídka

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Cestou necestou
Cestou necestou
Akt. cena: 1000 Kč
Končí za: 8 dnů

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas