BLACKFIRE: Zombicide: White Death a dvě kampaňová rozšíření vyjdou v češtině

Autor: Tomoko | 31.7.2023 | 2

Vydavatelství Blackfire dne 17. 7. 2023 oznámilo, že pracuje na lokalizaci deskové hry Zombicide: White Death, jejíž autory jsou Raphaël Guiton, Jean-Baptiste Lullien, David Preti a Nicolas Raoult i dalších dvou kampaňových rozšíření s názvem Zombicide: White Death – Eternal Empire a Zombicide: White Death – Teenage Mutant Ninja Turtles: Timecrash dvojice autorů Raphaël Guiton a Jean-Baptiste Lullien.

Zombicide: White Death prošla v dubnu letošního roku úspěšnou kampaní na Kickstarteru, kde vydání hry podpořilo více než 19 000 podporovatelů částkou bezmála čtyři milióny dolarů.

Privátní: 2023-07-29-01.jpg

Zombicide: White Death je další díl ze série Zombicide zasazený tématem do fantasy prostředí středověkého Wintergradu, tentokrát hluboko na severu, kde spolu hráči bojují proti hordám zombie, přičemž i tento díl opět přináší nové hrdiny, nestvůry, zbraně i herní mechaniky. Jedná se o samostatně hratelné rozšíření, které je kompatibilní s u nás již dříve vydaným dílem Zombicide: Černý mor. Jedním z hlavních prvků nového dílu je boj v městském prostředí a hradby, které přináší některá speciální pravidla pro přeživší hrdiny i jejich protivníky. Hrdinové mohou například využívat žebříky, na zombie lze vylít tekutý dehet nebo je možné je dočasně zmrazit a znehybnit, přičemž hradby jim znesnadňují jejich pohyb.

Zombicide: White Death – Eternal Empire i Zombicide: White Death – Teenage Mutant Ninja Turtles: Timecrash jsou kampaňová rozšíření pro základní hru, která do hry přinášejí desetidílnou kampaň, kdy každá z kampaní nabízí vlastní pokračující příběh, jímž přeživší procházejí a v průběhu tohoto dobrodružství sbírají zkušenosti, dovednosti a vybavení. Činy a volby hráčů v jednotlivých úkolech ovlivňují další vývoj příběhu a pravidla pro tuto kampaň umožňují přenášet získané vybavení z předchozích úkolů. Druhé jmenované rozšíření, jak již z názvu vyplývá, přináší do hry známé želví hrdiny i postavu Trhače a odehrává se v ulicích New Yorku. K hraní obou rozšíření je potřeba vlastnit základní hru.

Hra i obě rozšíření jsou určeny pro hru 1 až 6 hráčů od 14 let s herní dobou okolo 60 minut. Délka kampaňových scénářů se pak může pohybovat od 30 do 180 minut.

Seznam připravovaných novinek v češtině

Trolí hlídka

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Jedním Slovem
Jedním Slovem
Akt. cena: 225 Kč
Končí za: 20 hodin

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas