BLACKFIRE: Ukradené Vánoce Tima Burtona a Ulož svoje knihy v prodeji!

Autor: Tomoko | 8.10.2023 | 1

Dne 6. 10. 2023 spustilo vydavatelství Blackfire prodej dalších dvou novinek. Jedná se o Ukradené Vánoce Tima Burtona (The Nightmare Before Christmas: Take Over the Holidays!) vydavatelství Mixlore a Ulož svoje knihy (By the Book) vydavatelství Advance games.

Privátní: 2023-10-08-02.png

Ukradené Vánoce Tima Burtona je rychlá taktická karetní hra na motivy stejnojmenného Disney filmu, ve které se hráči rozhodnou hrát za jednu z ikonických postav filmu: Jack, Sally, Santa Claus, Oogie Boogie, Dr. Finkelstein nebo Starosta, kdy každá z nich je vybavena svým jedinečným balíčkem karet odrážejícím jejich osobnost.

V průběhu čtyř kol hrají hráči své karty, aby nasbírali co nejvíce žetonů svátků, které jsou ty správné právě pro jejich postavu a zároveň jim na konci hry přinášejí vítězné body. Jack Skellington a Santa Claus se snaží nalézt vánoční žetony, Oogie Boogie a Dr. Finkelstein pátrají po halloweenských žetonech, zatímco Starosta a Sally sbírají žetony týkající se obou svátků. Hráč, který v průběhu hry získá nejvíce vítězných bodů, se stává vítězem.

Hra je určena pro 2 až 6 hráčů od 10 let s herní dobou okolo 30 až 45 minut.

Privátní: 2023-09-23-07.png

Privátní: 2023-09-23-08.jpg

Ulož svoje knihy je smart hra obsahující 3D dřevěné komponenty, ve které se hráči snaží uložit knihy do poličky tak, aby byla v rovnováze a nespadla.

Úkolem hráče je uložit až dvanáct různě velkých knih a jednu figurku kočičky, tak, aby byla horní polička v ideální rovině, což hráči umožní ověřit malá vodováha, která je součástí krabice. Hra probíhá tak, že si hráč nejprve vybere kartu výzvy se zadáním a následně se snaží dané knihy umístit do poličky dle zadání výzvy tak, aby vše odpovídalo zadání i pravidlům.

Hra obsahuje celkem 40 karet výzev, na jejichž zadní straně se vždy nalézá řešení.

Hra je určena pro 1 hráče od 8 let s herní dobou okolo 5 minut na jednu výzvu.

Seznam připravovaných novinek v češtině

Trolí hlídka

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Marvel United: X-Men – X-Force EN
Marvel United: X-Men – X-Force EN
Akt. cena: 40 €
Končí za: 3 dny

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas