BLACKFIRE: Turbo Kidz a Milostný dopis: Bridgertonovi v prodeji!

Autor: Tomoko | 26.4.2024 | 0

Vydavatelství Blackfire spustilo prodej her Turbo Kidz od Emmanuela Gauvaina a Milostný dopis: Bridgertonovi (Love Letter: Bridgerton), jejíž autorem je Seiji Kanai.

Turbo Kidz je kreslící závodní hra, která, jak už název napovídá, pochází tématem ze stejného světa jako již dříve vydané hry Zombie Kidz, Zombie Teenz Evoluce a Zombie Kidz: Vzpomínky.

V této hře si jezdec zakryje oči a musí co nejrychleji za pomocí fixu nakreslit čáru skrze dráhu závodního okruhu a přitom po celou dobu zůstat na silnici. Základní princip zní velmi jednoduše a svým způsobem velmi připomíná podobnou hru Loony Quest. Celý princip hry však spočívá v týmové spolupráci a v tom, že jeden hráč v roli závodního pilota má zavázané oči, zatímco další hráč v roli navigátora drží jeho palec jako retro arkádový joystick a takto i za pomocí slovních pokynů jej naviguje a řídí, aby pilot zdárně, a hlavně jako první dojel do cíle. Ve hře zvítězí tým, který jako první vyhraje na dvou tratích.

Turbo Kidz nabízí celkem šestnáct unikátních závodních okruhů s různými zatáčkami, skokánky, olejovými skvrnami, bombami či turbo boosty a nabízí jak kooperativní, tak i kompetitivní týmový režim.

Hra je určena pro 2 až 6 hráčů od 7 let s herní dobou okolo 15 minut.

Privátní: 2023-11-09-02.jpg

Milostný dopis: Bridgertonovi je malá karetní hra, která probíhá tak, že si hráči v každém kole doberou jednu kartu na ruku a jednu zahrají, přičemž okamžitě vyhodnotí její efekt. Na kartách se objevují postavy ze seriálu s rozličnými efekty a schopnostmi. V průběhu partie se hráči snaží odhalit totožnost tajemné a anonymní Lady Whistledown, která ve svém pamfletu The Society Papers zveřejňuje všechny drby z vysoké společnosti. Zároveň si musí dávat pozor na královnu Charlotte, která je zvláštní postavou v této verzi s jedinečnou schopností, která může eliminovat více hráčů v jednom kole.

Hlavním cílem každého hráče je zbavit se svých soupeřů a zůstat ve hře jako poslední, nebo alespoň mít na ruce kartu s nejvyšší hodnotou, za což hráč získá odměnu v podobě diamantu. Jakmile některý z hráčů získá předem daný počet diamantů, celou hru okamžitě vyhrává.

S tímto dílem Milostného dopisu si můžete po vyřazení několika karet zahrát i klasický Milostný dopis pro 2 až 4 hráče. Tato verze je však primárně určena pro 2 až 6 hráčů od 10 let s herní dobou okolo 20 minut.

Privátní: 2024-04-26-01.pngPrivátní: 2024-04-26-02.pngTrolí hlídka

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Vinohrad: Toskánsko
Vinohrad: Toskánsko
Akt. cena: 530 Kč
Končí za: 11 dnů

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas