BLACKFIRE: Rozšíření pro hru HEAT s podtitulem Hustý déšť dorazí v únoru

Autor: Tomoko | 6.1.2024 | 11

Vydavatelství Blackfire ve čtvrtek 4. 1. 2023 oznámilo plánované vydání prvního rozšíření pro hru HEAT s názvem HEAT: Hustý déšť (HEAT: Heavy rain) od dvojice autorů Asger Harding Granerud a Daniel Skjold Pedersen. Nové rozšíření by se mělo objevit v prodeji 23. 2. 2024.

Základní hra Heat je závodní hra ověnčena mnoha oceněními, ve které se hráči snaží vyhrát automobilové závody zasazené do 60. let 20. století. Hra je založena na jednoduchých a intuitivních principech, které spojují výběr, hraní a správu karet se závodními mechanikami, a odehrává se na několika různých okruzích. Hra se hraje na jednotlivá kola, která se skládají z několika fází, přičemž každý hráč za pomocí svých karet ovládá vlastní závodní vůz, jejž se snaží dostat co nejrychleji do cíle.

Privátní: 2024-01-06-01.jpg

Rozšíření HEAT: Hustý déšť, jež je v pořadí prvním z několika plánovaných rozšíření pro základní hru, přináší do hry komponenty pro sedmého hráče, dva nové závodní okruhy Japonsko a Mexiko a další nové karty. Obě tratě obsahují nový typ nebezpečí: šikany nebo stojatou vodu a louže, které se objevují v zatáčkách a značně ztěžují brzdění. Řazení v těchto úsecích navíc hráče stojí více tepla v podobě zahřívání motoru jejich závodního vozu.

Základní hra Heat je společně s tímto rozšířením určena pro 1 až 7 hráčů od 10 let s herní dobou okolo 60 minut.

Trolí hlídka

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

FORT + insert Herman
FORT + insert Herman
Akt. cena: 600 Kč
Končí za: 2 dny

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas