BLACKFIRE: Potvrzeno vydání dvojkovky Hrdinové Normandie

Autor: Tomoko | 5.11.2023 | 3

Vydavatelství Blackfire dne 31. 10. 2023 potvrdilo lokalizaci hry Hrdinové Normandie s podtitulem Edice Velká červená 1 (Heroes of Normandie: Big Red One Edition) dvojice autorů Yann et Clem, přičemž lokalizace již byla dokončena a hra míří do výroby.

Původní hra vyšla pod hlavičkou Devil Pig Games, kteří však v nedávné době ukončili své aktivity. I přesto, není vydání hry ohroženo, neboť vydavatelství Blackfire vlastní licenci na výrobu hry prostřednictvím francouzského vydavatele, pro kterého výrobu zajišťuje Matagot.

Privátní: 2023-11-02-01.jpg

Privátní: 2023-11-02-02.jpg

Hrdinové Normandie: Edice Velká červená 1 je rychlá strategická válečná hra z období 2. světové války, která se inspiruje hollywoodskými válečnými filmy.

V této hře se dva hráči v jednotlivých scénářích ujímají velení amerických a německých jednotek během bojů na plážích Normandie. Hráči si sestavují své armády z různých jednotek, vozidel, zbraní a vybavení a poté se střetávají na bojišti plném terénních prvků, jako jsou budovy, ploty, křoviny nebo minová pole.

Hra používá systém aktivace jednotek pomocí karet a šestistěnnou kostku pro určení výsledků boje, přičemž boj lze ovlivnit také pomocí akčních karet. Cílem hry je splnit podmínky vítězství daného scénáře, které mohou zahrnovat například obsazení strategických bodů, zničení nepřátelských jednotek nebo přežití určitého počtu kol.

Tato edice přináší oproti původní hře Heroes of Normandie, ze které vychází, vylepšená pravidla, nové scénáře a cíle, nové grafické zpracování hrdinů nebo nový a vylepšený systém pro letectvo.

Hra je určena pro 2 hráče od 14 let s herní dobou okolo 30 až 60 minut.

Seznam připravovaných novinek v češtině

Trolí hlídka

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Alhambra 3. rozšíření
Alhambra 3. rozšíření
Akt. cena: 200 Kč
Končí za: 4 dny

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas