BLACKFIRE: Oznámeny novinky Sky Team, Fakt hluční knihovníci a Ulož svoje knihy

Autor: Tomoko | 25.9.2023 | 5

Vydavatelství Blackfire v uplynulých dnech oznámilo další novinky, na jejichž lokalizaci pracuje či se již blíží datum jejich vydání. Jedná se o tituly Sky Team Luca Rémonda, Fakt hluční knihovníci (Really Loud Librarians) od dvojice autorů Ken Gruhl a Quentin Weir či Ulož svoje knihy (By the Book) od Advance games.

Privátní: 2023-09-23-05.jpg

Sky Team je kooperativní kostková hra pro dva hráče, ve které se hráči ujímají rolí pilota a kopilota dopravního letadla a jejich cílem je s tímto letadlem bezpečně přistát na různých letištích po celém světě, kdy každé letiště nabízí vlastní sadu rozličných výzev.

Úkolem hráčů je ve hře spolupracovat a přiřazovat své kostky ke správným místům v kokpitu, aby vyvážili osu svého letadla, řídili jeho rychlost, vysunuli klapky, vysunuli podvozek, kontaktovali řídicí věž, aby jim uvolnila cestu, to však bez toho, aby spolu komunikovali nebo znali hodnoty kostek svého spoluhráče.

S kostkami a jejich hodnotami se v průběhu hry dá pracovat, například pokud si piloti dají trochu kávy, aby zlepšili svou koncentraci. Ve hře se objevuje celkem jedenáct letišť, včetně Letiště Václava Havla a dvacet jedna scénářů inspirovaných skutečnými podmínkami, které mohou nastat během přistání.

Hra je určena pro 2 hráče od 14 let s herní dobou okolo 20 minut na jednu partii.

Privátní: 2023-09-23-06.png

Fakt hluční knihovníci je překřikovací týmová párty hra z dílny tvůrců Výbušných koťátek. Úkolem každého týmu je v průběhu hry vykřikovat slova, která začínají na konkrétní písmeno a zapadají do určité kategorie.

Hra probíhá tak, že si hráči líznou kartu kategorie slov, které budou v daném kole vykřikovat, přičemž pokaždé, když některý z hráčů v týmu zakřičí správnou odpověď, posune svou herní figurku na herním plánu, čímž se změní počáteční písmeno, na které musí začínat další slovo patřící do dané kategorie. Pokud jeden tým vymyslí v daném časovém limitu víc slov než ten druhý, získává vítězné body za dané kolo. Vítězí tým, který jako první získá 12 bodů.

Hra je určena pro 2 až 99 hráčů od 8 let s herní dobou okolo 20 minut a vychází 13. 10. 2023.

Privátní: 2023-09-23-07.png

Privátní: 2023-09-23-08.jpg

Ulož svoje knihy je smart hra obsahující 3D dřevěné komponenty, ve které se hráči snaží uložit knihy do poličky tak, aby byla v rovnováze a nespadla. Úkolem hráče je uložit až dvanáct různě velkých knih a jednu figurku kočičky, tak, aby byla horní polička v ideální rovině, což hráči umožní ověřit malá vodováha, která je součástí krabice. Hra probíhá tak, že si hráč nejprve vybere kartu výzvy se zadáním a následně se snaží dané knihy umístit do poličky dle zadání výzvy tak, aby vše odpovídalo zadání i pravidlům. Hra obsahuje celkem 40 karet výzev, na jejichž zadní straně se vždy nalézá řešení.

Hra je určena pro 1 hráče od 8 let s herní dobou okolo 5 minut na jednu výzvu a vychází 6. 10. 2023.

Seznam připravovaných novinek v češtině

Trolí hlídka

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Unmatched: Tales to Amaze
Unmatched: Tales to Amaze
Akt. cena: 1000 Kč
Končí za: 3 dny

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas