BLACKFIRE: Oznámeno vydání a lokalizace legacy varianty hry ze série Jízdenky, prosím!

Autor: Tomoko | 31.5.2023 | 3

Vydavatelství Blackfire dne 30. 5. 2023 na svém facebookovém profilu potvrdilo a oznámilo lokalizaci legacy varianty hry ze série Jízdenky, prosím!, jejíž vydání avizovalo již v minulém týdnu vydavatelství Days of Wonder. Za hrou stojí trio známých autorů: Alan R. Moon, Rob Daviau a Matt Leacock. Česká verze hry ponese název Jízdenky, prosím! Legacy: Legendy západu a na pulty našich obchodů by se měla dostat 3. listopadu 2023.

Privátní: 2023-05-30-05.jpg

Jízdenky, prosím! Legacy: Legendy západu (Ticket to Ride Legacy: Legends of the West) staví na známém konceptu z předchozích dílů celé série, tedy umisťování vagónků na mapu a propojování jednotlivých tratí mezi městy dle zadání na svých kartách. Tato legacy varianta zavede hráče na mapu amerického západu do období 19. století a nabídne dvanáctidílnou kampaň, v průběhu, které budou hráči řídit a rozvíjet svou vlastní severoamerickou železniční společnost. Kampaň také přinese zcela nové mechaniky, během hry budou hráči odemykat nová pravidla, nový obsah a další překvapení, přičemž po dohrání hráčům zůstane plnohodnotná a neznehodnocená hra, která nabídne opakovanou a neomezenou znovu hratelnost.

Hra je určena pro 2 až 5 hráčů od 10 let s herní dobou od 20 do 90 minut v závislosti na délce jednotlivých dílů kampaně.

Seznam připravovaných novinek v češtině

Trolí hlídka

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Too many bones base game
Too many bones base game
Akt. cena: 2200 Kč
Končí za: 7 hodin

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas