BLACKFIRE: Oznámena lokalizace dalšího samostatně hratelného setu pro Marvel United

Autor: Tomoko | 23.3.2023 | 0

Privátní: 2023-03-23.jpgVydavatelství Blackfire dne 22. 3. 2023 na svém facebookovém kanále oznámilo lokalizaci dalšího samostatně hratelného základního setu z rodiny her Marvel United od CMON Limited, a to konkrétně krabice s názvem Marvel United: Spider-Geddon, jejímiž autory jsou Andrea Chiarvesio a Eric M. Lang.

Série Marvel United se tak opět rozroste, neboť již dříve u nás vyšla původní základní hra Marvel United s rozšířeními Marvel United: Enter the Spider-Verse a Marvel United: Guardians of the Galaxy Remix a poměrně nedávno také další samostatně hratelný základ Marvel United: X-Men, spolu s dalším rozšířením Marvel United: Deadpool.

Marvel United: Spider-Geddon je samostatně hratelný díl, který přináší další obsah, představí nové mechanismy, úpravy pravidel, a jak už název napovídá, bude plný nejrůznějších Spider-Manů. Navíc je tento kousek určený pouze pro retail, tudíž neprošel kickstarterovou kampaní a je samozřejmě možné, jej také libovolně kombinovat s ostatními tituly z této série. Hra je určena pro 1 až 4 hráče od 14 let s herní dobou okolo 40 minut.

Seznam připravovaných novinek v češtině

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Sushi Go! nové vo fólii
Sushi Go! nové vo fólii
Akt. cena: 500 Kč
Končí za: 3 dny

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas