BLACKFIRE: Oznámena lokalizace dalších novinek z dílny Rebel Studio

Autor: Tomoko | 2.8.2023 | 2

Vydavatelství Blackfire 27. 7. 2023 oznámilo další trojici her od Rebel Studia, jejichž lokalizaci pro český trh připravuje. Jedná se o hry MLEM: Space Agency Rainera Knizii, Avel: the Card Game Przemka Wojtkowiaka a Meadow: Adventure Book, jejímž autorem je Klemens Kalicki. Oficiální české názvy a data vydání zatím oznámena nebyla, ale nejzazší termíny jsou reálné až někdy v průběhu roku 2024.

Privátní: 2023-08-01-01.PNG

MLEM: Space Agency je rodinná desková hra odehrávající se v roce 2075, ve které se hráči převtělí do role kočičích kapitánů vesmírných expedic a jejich cílem je dobýt Mléčnou dráhu a potažmo postupně také další planety a celý vesmír. Za pomocí kostek hráči cestují se svými vesmírnými raketami galaxiemi a snaží se navštívit a získat pro sebe jednotlivé planety a jejich přilehlé měsíce. Celosvětový release je plánován na 31. 1. 2024.

Hra je určena pro 2 až 5 hráčů od 8 let s herní dobou okolo 30 až 60 minut.

Avel: the Card Game je kooperativní karetní adaptací na úspěšný rodinný titul Kroniky Avelu. Jedná se o samostatný titul, který čerpá ze stejného tématu a přináší několik scénářů s postupně se zvyšující obtížností, různými cíli misí, novými výzvami, příběhem a bojem s nestvůrami, kdy hlavní roli v této hře hrají právě karty, které vše řídí.

Hra je určena pro 1 až 4 hráče.

Meadow: Adventure Book je nové příběhové rozšíření ke hře Na louce, která již byla pro český trh lokalizována. Toto rozšíření přináší scénáře a legacy prvky v ilustrované knize, které jako celek utvářejí kampaň pro základní hru a přinášejí tak nové možnosti, jak původní hru hrát. Jedná se tedy o jakýsi hybrid kombinující funkce knihy a deskové hry.

Rozšíření je určeno pro 1 až 4 hráče od 10 let.

Seznam připravovaných novinek v češtině

Trolí hlídka

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Prodej Three  sisters
Prodej Three sisters
Akt. cena: 600 Kč
Končí za: 3 dny

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas